Saturday, April 28, 2012

Finally.....Rhubarb!

Vihdoinkin sitä saa, sitä parasta kevätherkkua, raparperia! Nyt leivotaan ja herkutellaan, terassi on pesty ja kalusteet putsattu ja lakattu. Ensi viikolla ostan kesän kukat puutarhakaupasta ja sitten se on menoa, Sofian kädet muuttuvat multasormiksi, aika pysähtyy ja unohdan perheen (no melkein). Sitä ennen juodaan kahvit ja raparperi-murupiirasta jäätelön kera. (Joo, ja varmasti kaadan yhden lasillisen skumppista itselleni kun lapset pomppivat tramppoliinissa)
Finally you can get it...rhubarb, one of the best things in spring. Forget chocolate and apple cakes, buns of all kind, from this day on I only bake cakes with rhubarb. The terrace is cleaned, garden furniture as well, let´s drink a coffee accompanied by rhubarb crumble pie and vanilla ice cream. Spring is here, 25 degrees. Next week I´ll buy the flowers for terrace and garden, my hands will be muddy fom digging and planting, kids hungry when I forget the time and my daily routines. That´s spring!

9 comments:

 1. And you know what I will ask right? ;)) the recipe pls! And I do know the feeling, the garden is calling me as well

  ReplyDelete
 2. Halloj på dej vännen!
  Får ni tag på rabarber den här årstiden?!?! Här får jag vänta till hösten innan jag kan plocka av mina :(
  Din rabarberpaj ser så smaskig ut.
  Ha en fortsatt skön helg
  Kram kram Erica

  ReplyDelete
 3. Upeita kuvia Sofia, niinkuin aina! :) Ihanaa kyllä että raparperi-sesonki alkaa, on nimittäin myös yksi omista lemppareistani.

  ReplyDelete
 4. Näyttää ihanalta, raparperi on munkin kesäsuosikkejani. Muistan nähneeni niitä täälläkin kaupoissa, täytyypä ottaa mukaan joku päivä :).

  ReplyDelete
 5. Minä en voi syödä raparperiä vaikka kovasti mieli aina tekisi maistaa, ja pihallakin sitä kasvaa. Siinä on jotain happoa joka saa hampaani kipeäksi, kuulostaa hullulle mutta niin se vain on. Leivon kyllä muille piirakoita. Mukavaa päivää sinne.

  ReplyDelete
 6. Herkullisia kuvia!

  Heitin sinua Hyvän mielen asioita -haasteella! Toivottavasti tulee hyvä mieli :)

  ReplyDelete
 7. Kevät on siis saapunut sinnekin! :) Ja herkulliselta näyttää, taas....

  ReplyDelete
 8. I love Rhubarb and your crumble pie looks so delicious!...Have a wonderful week!

  ReplyDelete
 9. Raparperipiirakka jätskinkanssa on kyllä ihanensiksi parasta kevätherkkua! <3

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!