Tuesday, August 21, 2012

Friends and Apple Trees

Tapasin ruotsalaisen ystäväni Karinin monta, monta vuotta sitten kun olin muuttanut Itävaltaan ja poikani oli vielä pikkuinen vauva. Olemme säännöllisesti pitäneet yhtä ja lapset ja miehetkin ovat vuosien mittaan löytäneet toisensa. Sunnuntaina pääsimme katsomaan heidän uutta taloaan, grillailemaan ja rupattelemaan. Ystäväni ja hänen miehensä asuvat keskellä tuhansia omenapuita, valmistavat maailman parasta omenamehua ja Tirolin parasta snapsia. Täällä kelpaa olla!
I met my Swedish friend Karin when our sons were still babies and since that we have been good friends throughout the years. Karin lives with her dear family on a beautiful place among thousands of apple trees. Here you can buy Tyrol´s best Schnaps, natural apple juice and of course different sorts of apples as they are. On Sunday we were invited for grilling and to spend a nice evening together. This is the place to be on a warm summer evening!
                                                        Tack Karin och Hubbe för en fin kväll!3 comments:

  1. Komeita omenoita. onkos siellä omenoiden hometaudit ongelma? Täällä meinaa mennä koko sato muumioiksi.

    ReplyDelete
  2. Kyllä tulee aina sensellainen Tiroli-ikävä, kun lukee sun ihania postauksia ja nauttii sun kuvista. Itselläni on takana pitkät tovin oleskelua ja duunia Brixentalissa, siis kauan sitten, mutta kyllä tulee sun kautta tuulahduksia niistä ihanista ajoista... kiitos taas Sofia.

    ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!