Sunday, August 26, 2012

Hide and Seek Meatballs


Välillä veivaan samaa ruokalistaa viikosta toiseen, inspiraatio nollassa. Sitten se yhtäkkiä iskee, inspiraatiosalama ja keittiön kattiloista nousee uusia tuoksuja. Nämä lihapullat löysin netistä ja tein jo samana päivänä. Lihapullien sisällä piiloutuu fetajuustosydän ja taikinassa on paljon persiljaa ja valkosipulia. Lisäkkeenä raikasta melonisalaattia valkoisella balsamico kastikkeella. Lapsen toiveesta tein keitettyjä perunoita, mutta ensi kerralla teen rosmariini-timjami lohkoperunoita.
You know how it is when you cook every day, trying to satisfy four mouths every single day. Some weeks lack of inspiration, cooking the same list up and down. But then suddenly it hits, the ray of inspiration and you´ll find some simple, easy to cook recipes in the web or in magazines. These tasty meatballs, with a strong taste of garlic and parsley, are filled with feta cheese. Served with crispy melon salad and white balsamico sauce and potatoes. Next time I will prepare country wedges with rosemary and thyme to go along.

Now running for one hour, then cooking new recipes. Whole day rain rain rain......Have a tasteful Sunday!


12 comments:

 1. Enjoy your Sunday, I am off to Finland :)

  ReplyDelete
 2. Sieht wie immer sehr lecker aus! Schönen Sonntag lg Niksu

  ReplyDelete
 3. Mukavaa sunnuntaita myös sinne! :)

  ReplyDelete
 4. They look delicious Sofia
  and I know what you mean about trying to keep everyone happy by cooking what they like.

  Have a lovely Sunday, hopefully the rain will clear.

  x Fiona

  ReplyDelete
 5. no, we have lovely sunshine, but a lot of wind. mmmmh, i love meatballs!
  have a great sunday, even if it's raining! hug, barbara

  ReplyDelete
 6. These meatballs are very Greek, they're very popular here.
  The melon salad sounds interesting!
  Enjoy your run! We're in the middle of another heatwave here... It's exhausting.

  ReplyDelete
 7. Näyttävät ihanalta ja arvaan että maistuvat myös! Nam!

  ReplyDelete
 8. Voi ihanaa, saan tästä uuden lihapullaresepti! Näyttää tosi hyviltä :)) Meillä lihapullat on kaikkien kestosuosikki. Teen aika usein ja viimeksi toissa sunnuntaina, kun kysyin, mitä tekisin ruuaksi, kun on kerrankin aikaa valmistaa ruokaa vaikka vähän pitemmän kaavan mukaan, vastaus oli lihapullat :)) Tää menee siis ehdottomasti kokeiluun - ja pikapuoliin!
  Minäkin odotan, että pääsisin taas juoksemaan ja liikkumaan kunnolla... polvi vähän kiukuttelee ja pakottaa ottamaan rauhassa.

  ReplyDelete
 9. Herkullista. Mukavaa viikkoa sinne.

  ReplyDelete
 10. Onpas herkullisen näköisiä lihapullia! Olen seurannut blogiasi nyt noin vuoden verran ja pidän siitä todella, erityisesti valokuvat ovat aina upeita ja kekseliäitä. Olisi kiva saada eräässä aiemmassa postauksessasi olleiden raparperimurumuffinssien ohje ja muitakin herkkujesi ohjeita. Voisitkohan lisätä niitä postauksiisi aina silloin tällöin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva Rosabella että tykkäät pikkublogistani!! Tottakai voin laittaa resptejä, hyvä idea! Raparperimurumuffinsien ohje löytyy Leila Lindholmin sivuilta tai recept.se Leila Lindholmin reseptien alla. Jos haluat jotakin muuta laitan sinulle sähköpostissa tulemaan, ei mitään ongelmaa! Kirjoita vaan mitkä reseptit haluat. Mukavaa päivänjatkoa sinulle! Sofia.

   Delete
 11. oi nami,pitääpä kyllä kokeilla - sitä tosiaankin tuppaa veivaamaan samoja ruokia viikosta toiseen

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!