Sunday, August 12, 2012

On the Mountain


Joka kesä kävellään ylös "Rosshütte" vuorelle, joka sijaitsee täällä Seefeldissä. Kävellessä ylös ja alas matkaan menee noin 4 tuntia, puolen tunnin ravintola vierailu mukaan laskettuna. Junallakin voi mennä ylös ja kävellä sitten alas, mutta meidän motto onkin aina, kun kerran mennään, niin sitten kunnolla. Reitti on kaunis ja ylhäällä on mahtavat maisemat. Siellähän se pikku Seefeld alhaalla on. Tie on mukavan leveä ja lapsillekin sopiva. Lehmät ja hevoset tulevat joka puolella vastaan.


Every summer we walk up to "Rosshütte", a mountain here in our village. If you walk up and down and make a small break in the restaurant on the top of the mountain you need around 4 hours. You can even take the train and walk down, but we as sporty people, walk up and down, yes indeed! The road is wide and therefore suitable for kids and elderly people.
Lazy people taking the train!
Get rewarded! Yeah!


8 comments:

 1. Sounds like fun, would love to take the walk as well!

  ReplyDelete
 2. Aivan mielettömän ihanan näköistä!

  ReplyDelete
 3. Wau! Ihan mahtava retki - ja retkisää teillä on ollut. Tuommoisista perinteistä kannattaa pitää kiinni... Tuo paikka lehmineen ja hevosineen kyllä varmasti pesee eläinpuistot ja muut vastaavat elämys-rahastus-jonotuspuistot mennen tullen ja palatessa :))

  ReplyDelete
 4. What a beautiful place to live!
  I think I would have taken the train, though! ;)
  Great pictures! Have a nice week Sofia!

  ReplyDelete
 5. Onpa upea paikka, ihanat maisemat!

  ReplyDelete
 6. Kuulostaa hauskalta :). Ja tosi tyylikäs vaellusasu :).

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!