Monday, September 24, 2012

The Bun Mum


Niinhän sitä sanotaan, että pullantuoksuinen äiti on se kaikista ihanin, varsinkin tänään, kun molemmat lapset tulivat koulusta kotiin kuumeisena. Kardemumman, kanelin ja vaniljan tuoksu ja lautanen täynnä kuumia pullia, antoivat pienen ilon hetken, vaikka kaikki paikat särkivät. Vatsa täynnä pullia lapset nukahtivat sänkyihinsä. Syksy taitaa tuoda flunssan mukanaan.
In Finland we usually say, that a mother smelling like cinnamon buns, is the best mum. Especially today when both of my kids came home from school with fever and totally exhausted, I could see a sign of happiness in their faces when they smelled the mixture of cinnamon and cardamom. Stomach full with buns, they both fell a sleep in their beds, sick kids with red cheeks and aching bodies.


Here in Austria it´s going to be a rainy evening and night. Candles and a good book could be a terrific idea. Have a cosy evening you too!13 comments:

 1. Voi pieniä potilaita... mutta onneksi oli noin ihanat lämpimäiset odottamassa :)
  Voi että osaat tehdä kauniita korvapuusteja! Mun puustit leviää aina ihan muodottomiksi ja epäsymmetrisiksi... sulla pitäisi olla se pikkuinen ihana kahvila!!
  Ihanaa syysiltaa - täälläkin sataa ja ropisee... kirja käteen ja sohvannurkkaan viltin alle :)

  ReplyDelete
 2. Ooh, pullaa!! Mä niin odotan, että keittiö valmistuu, niin pääsen minäkin taas leipomaan.

  Ja kauniita kuvia taas, niin kuin aina! :)

  Paranemista, ja mukavaa loppuviikkoa....

  ReplyDelete
 3. Oh yes :) good idea, I also have fever ... Speedy recovery for your children!

  ReplyDelete
 4. Pikaista paranemista.

  ReplyDelete
 5. Saan alemmuuskomplekseja! En ole ollut pullantuoksuinen (koti)äiti. Korvapuusteja saa jouluna tai erikoistoivomuksesta kuten esim. syntymäpäiville tai lapsenlapsen ristiäisiin. Tyttäret ovat opetelleet itse korvapuustinsa leipomaan, kun mieli tekee. Kardemummapullasta kyllä tykkäävät saksalaisetkin, varsinkin miehet. Kardemumma on aphrodiasikum. Ei ihme, että Suomen tytöillä on vientiä. Kumariinin takia olisi parempi käyttää oikeaa kanelia (Bio Zimt/ Kanel) kuin sitä tavallista. Bio Zimtillä on positiivisia terveydellisiä vaikutuksia.

  ReplyDelete
 6. I hope they will get better really soon, almost everyone is sick here too.

  Your buns look wonderful, I can almost smell the cinnamon!

  Your idea for a relaxing evening sounds great. :)

  ReplyDelete
 7. Voi söta Linnea har så trötta ögon! Änglakram från Moster :)

  ReplyDelete
 8. Korvapuustit on ihan parhaita! Ihania kuvia! Toivottavasti säästytte pahemmalta tautihyökkäykseltä.

  ReplyDelete
 9. Voi kiitos taas ihanasta postauksestasi ja siitä, että se inspiroi niin paljon että tämäkin koti tuoksuu nyt tuoreilta korvapuusteilta! :)

  ReplyDelete
 10. Voi ei, nyt tuli kova ikävä korvapuusteja! Slups! Nam!

  ReplyDelete
 11. Sullapa on suloinen blogi. Tuli jotenkin hyvä mieli tätä lukiessa.

  ReplyDelete
 12. The buns look almost exactly like the ones I make and the saying is wonderful. I wonder if there is a similar saying in Sweden, have to ask my boyfriend. I think a home smelling of self baked buns or bread or any other wonderful self made food is something unbeatable. Celebrate life!

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!