Saturday, September 15, 2012

Weekend Treats

Sateinen loppuviikko ja kylmä, mutta aurinkoinen viikonloppu nosti hiilihydraattihimon huippuun. Ihanat irtokarkit Suomesta, mehevä kasvispasta ja täysjyväpatonkia, hempeät ruusut, pimeän illan kynttilämeri ja yllätyslahja Hollannista. Viikonlopun pienet ja suuret ilot.

Rainy and cold weather makes your body longing for carbohydrates. Sweets from Finland, veggie pasta, baguette, soft pink roses, candles and a surprise present from Holland. Small and big joys of the weekend.

Thank you Lynda and Frida for your surprise present! Going to fill those small jugs with small roses. Hugs!


Mitäs te sunnuntaina puuhaatte? Minulla aamulla pitkä juoksulenkki ja iltapäivällä Sofian keittiössä tuoksuu kardemumma ja kaneli. Nähdään!


What are you doing on Sunday? For me a long run in the early morning hours and then Sofia´s kitchen will be filled with the smell of cardamom and cinnamon. See you!


10 comments:

 1. Sunnuntaina syödään luumupiirakkaa (= lohkottuja sinisiä luumuja pullataikinpohjan päällä+ ripaus kanelia, helppo tehdä)ja jatketaan Sofi Oksasen "Stalins Kühe" lukemista (erschienen am 15.8.12 auf dem deutschen Markt, suosittelen). Täällä Pfalzissa Reinin varrella kuuluisi oikeaoppisesti luumupiirakan kanssa syödä perunasosekeittoa, mutta kukaan paikallinen ei ole opettanut minulle sen oikeaoppista tekemistä. Syön sen kahvin kanssa. Pirteää pyhää!

  ReplyDelete
 2. Aijai, irtokarkkeja Suomesta! Olen vähän kade :). Meidän sunnuntaisuunnitelmat ovat vielä auki, mutta toivon jaksavani herätä aamulla bodycombatiin :). Mukavaa loppuviikonloppua teille!

  ReplyDelete
 3. Hejssan vännen!
  Här så virkar virkar virkar jag. Har mardrömmar om mormorsrutor ;).Kunde jag inte ha valt ett lite mindre projektsom tex dyna ;)
  Ha en fin dag.
  Kramisar Erica

  ReplyDelete
 4. Taas niin ihania Sofiamaisia kuvia! Meilläkin ollut pilvistä ja sateista, tänään lämmin ja aurinkoinen sunnuntai. Mun äänikin palaili joten pääsin kevyelle kävelylenkille nauttimaan aamuauringosta;)

  Irtsarit on niiiiiiin hyviä....

  Mitähän ihanaa kardemummaa ja kanelista syntyikään:D
  Mukavaa sunnuntaita<3

  ReplyDelete
 5. Täälläkin päivä alkoi pitkällä lenkillä, ja oli kyllä aivan ihanaa kun vihdoinkin saatoin sairasteluiden jälkeen juosta kunnolla.
  Nyt vain leppoisaa oloilua ja samoin pastaa täälläkin keitellään.

  ReplyDelete
 6. Niin mukavalta kuullostaa viikonloppusi :) Täällä sunnuntai meni aurinkoa ihmetellessä, kotona puuhaillessa, kynttilöitä sytytellessä illan pimetessä...
  Ihanaa uutta viikkoa sinne Alppien tuntumaan :)

  ReplyDelete
 7. Kauniita kuvia! :)
  Itse olen melkein aina sunnuntaisin töissä. Mutta illalla usein istumme sohvalla ja kerkee jopa katsoa muutamat ohjelmat telkkarista(tapahtuu kerran viikossa)ja ehkä jotakin pientä hyvää :)
  Oikein hauskaa maanantaita ja aurinkoista alkanutta viikkoa! :)

  ReplyDelete
 8. Eilen tavattiin Pojan kanssa ystäviä ja syötiin herkkuja koko viikon edestä. Illalla suunniteltiin tulevaa viikkoa ja siirsiin siivoamisen tälle viikolle. Sen sijaan muovailtiin matoja muovailuvahasta :)

  Teilläkin näytti olevan ihana sunnuntai ja viikonloppu! :)

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!