Friday, December 7, 2012

Christmas in Innsbruck


Vuoret ja joulu sopivat hyvin yhteen ja luovat yhdessä sen maagisen joulutunnelman. Innsbruckin joulumarkkinoita tullaan jopa pitkän matkan päästä ihailemaan. Aina se vaan on yhtä suloinen, vuodesta toiseen, vaikka tiedetäänkin missä kohdassa on mikäkin satuhahmo, paras Glühwein- koju ja makoisammat Kirchelit sauerkrautilla, aina ne samat jutut, ehkä siinä se Christkindlmarktin charmi onkin.

Mountains and christmas make together a magical combination, in a way they belong together. Look at scenery on the picture above, how the small town, with its lights, houses and people, lies by the foot of the mountain. The christmas fair is every time as tempting as the year before, although we know by heart where you get the best Glühwein, the traditional decoration for your christmas tree, where Pinoccio sits and so on. But maybe that´s the whole charm of it.


                          Sofia antaa Innsbruckiin matkustaville vinkkejä, käykää lukemassa täällä


                                
                                    
                                         Nyt nautitaan viikonlopusta! Let´s enjoy the weekend!


11 comments:

 1. Voi miten upeita kuvia.. Noihin todella tiivistyy paljon joulutunnelmaa, ja vuoret näyttää kuin suojaavan koko kylän syliinsä. Näitä on ihana tunnelmoida.

  ReplyDelete
 2. Satumaista! Todella kaunista..

  ReplyDelete
 3. Oi vitsi, ollaan tassa just mietitty etta mika olisi joulu-idyllisin paikka ja tultiin siihen tulokseen etta sellainen paikka loytyy varmasti Itavallasta. Ja nainhan se on!
  Kaunista!

  ReplyDelete
 4. Magical indeed, upeita kuvia!

  ReplyDelete
 5. Kylläpä tuli ikävä Innsbruckiin näitä kuvia katsellessa! Siellä on tullut vietettyä n. 7 viikkoa lomaa viimeisten kolmen vuoden aikana, mutta se ei nähtävästi riitä :)

  ReplyDelete
 6. Ser magiskt ut, men så lite snö, jag trodde ni har alltid jättemycket då näre hos er.

  ReplyDelete
 7. Joskus vuosia sitten käväisin Innsbruckissa ja kuvat palauttivat mieleeni kaupungin kauneuden. Taidanpa tulla sinne takaisin ;)

  ReplyDelete
 8. wau mitä ihania kuvia! joulutunnelmaa parhaimmillaan!! :)

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!