Saturday, July 6, 2013

I did it Again

Taas mä lankesin... puolet kesästä jo takanapäin ja en voinut kävellä Garten Centerin ohi menemättä (taas) sisään, aina joku tekosyy että pitää hakea uudet puutarhakäsineet tai kanisteri kukkien "ihmeainetta", no mukaan tuli pinkki Hortensia ja kaunis, iso terrakottaruukku. Kun nyt vain terassilla sattui vielä olemaan yksi nurkka ilman kukkaa...ja multasormi ei saa millään rauhaa näin kesällä.
Half of the summer already behind us and I thought I had bought my last flower for this season many weeks ago, but I did it again, couldn´t resist taking this pinky Hydrangea and a beautiful, big terracotta pot with me from the gardener´s. It just happened that I had one corner on the terrace still "unoccupied".....and garden girl´s fingers can´t find any rest during the summer months.

11 comments:

 1. Hyvä Sinä! Loisto-ostos! Niin sitä pitää :)

  ReplyDelete
 2. Hortensiat on niin ihania :)

  ReplyDelete
 3. Ei ollenkaan hullumpi lankeaminen.

  ReplyDelete
 4. Saithan sittenkin Hortensioita sinakin!:D
  Mullakin alkaa jo pihalla hortensiat taas pikkuhiljaa kukkimaan...
  Mukavaa kesaa!

  ReplyDelete
 5. Kyllä kannatti langeta kauniiseen hortensiaan. Siitä on iloa pitkään!

  ReplyDelete
 6. Ihana hairahdus!Hortensia on tosi kaunis,kauniissa ruukussa.

  ReplyDelete
 7. Ihana! Ja kaunis:) Sinulla on kyllä silmää kauniille asioille! Aurinkoisia päiviä sinulle ja kasteisia iltoja hortensialle;)

  ReplyDelete
 8. En mäkään olisi ohittanut tuota ihanuutta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kesää on vielä jäljellä vaikka kuinka ja kauan suloisten hortensioiden keskellä. Kaunotar ja katsoin myös ihania puutarha hanskoja, joilla on nautinnollista istuttaa ja kitkeä samalla niitä vilkuillen. Multapussikin on kaunis ruukusta puhumattakaan. Hortensia sopii siihen täydellisesti. Minä myös olen onnellinen, kun yksi hortensiani kukkii täydellisesti talven yli selviydyttyään maassa.

   Delete
 9. Sofian ruukut on yhtä ihania kuin kannutkin;) Monia kesähetkiä sinne!

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!