Tuesday, October 29, 2013

2240 m

Kahdenkymmenen minuutin hissimatkan jälkeen avautuu Saksan puolella huikeat näkymät. Vuorten huippuja, kapeita polkuja, raikas lämmin tuuli Italiasta päin ja isoja kotkia. Haluaisin napata kotkan jalasta kiinni, roikkua siinä hetken ja tuntea sen rauhan tunteen, jolla vuorten kuningas yli vuorten huippujen kiitää.

After 20 minutes in the lift you´ve reached the top. Surrounded by hundreds of mountain peaks, a warm wind blowing from the south, narrow paths and eagles fyling above. I would like to grab the foot of the eagle, fly away and just flow and feel the peace over the mountain top. Be the king of the mountains for just a moment.


8 comments:

 1. niin ihanaa, voi kun vielä ehtisimme Alpeille joku loma. Teidän vuoret on jotain ihan toista kuin tuo meidän tonnin nyppylä tuossa vieressä. Voin vain kuvitella miten ihanan raikasta ilmaa ja ne maisemat.

  ReplyDelete
 2. Voi Sofia, miten henkeäsalpaavia maisemia! Huikeita kuvia, kiitos.

  ReplyDelete
 3. Voi väinämöinen miten ihanat näkymät siellä on! Tuonne on joskus saatava itsekin kiivetä. Tämä blogi herättää matkakuumeen ja sisäisen reppureissaajan.

  ReplyDelete
 4. Ei näitä alppimaisemia väsy koskaan katselemaan. :-) Terkkuja Voralbergista.

  ReplyDelete
 5. Huikeita maisemia! Kotkien näkeminen merellä on aina pysäyttävää. Kotkat ja vuoret - kuulostaa henkeäsalpaavalta!

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!