Thursday, October 17, 2013

April Marshmallow


Huhtikuun vaahtokarkki taitaa olla meidän "Istanbul 4 päivää plus viikko rantalomaa Turkin rannikolla"- reissu. Turkki on pitkään ollut meidän pääsiäis-suklaamuna, ollan vietetty siellä jo monta pääsiäistä. Istanbul on nyt kaikkien huulilla, trendien kaupunki ja lehdet täynnä matkaraportaaseja. Nyt jaksaa tupruttaa talven läpi, kun tietää että pääsee hetkeksi pois.

Yleensä onnittelen ihmisiä, jotka ovat tilanneet matkan. Ihminen kasvaa matkalla, tuo aina jotakin sydämessään mukana, silmät ovat hetkeksi auenneet. Turistina on hyvä olla, sienen lailla imen kaikkea itseeni. On hyvä lähteä matkaan ja vielä parempaa palata.


Our April marshmallow is our 4 day trip to Istanbul and then one week beach hoilday on the Turkish coast. We have been visiting Turkey many times, it used to be our eastern chocolate egg, but unfortunately we´ve never visited Istanbul. Everyone´s speaking about the capital, placed on the top on city trip lists, seems to be the city of trends for the moment. Now I can somehow get through the winter when I know I can escape.

I tend to congratulate people who have booked a journey. While travelling we grow, we take something with us in our hearts, eyes wide open. Beeing a tourist is for me personally one of the best things in life. It´s good to leave but always nice to return.9 comments:

 1. That's something to look forward to! I hope you'll have fun!

  ReplyDelete
 2. Ihanaa! Istanbul kuullostaa mielenkiintoiselta paikalta, siellä olisi kiva joskus käydä. Minä rakastan matkustamista, ja on kivaa, kun on joku matka jota odottaa. Tosin minulla se on tällä hetkellä Tallinna, mutta ensi vuonna odottaa Lontoo :)

  ReplyDelete
 3. Onnea teillekin! ;) Olen niin samaa mieltä matkailun hyvistä puolista!

  ReplyDelete
 4. Ihanaa odotusta ja tervetuloa Turkkiin!!!!

  ReplyDelete
 5. Oih, matkailu on parasta! Kivaa tulevaa reissua teille <3

  ReplyDelete
 6. Tasan vuosi sitten olin juurikin tähän aikaan Istanbulissa. Kaupunki on todellakin valloittava. Nähtävää riittää paljon ja joka makuun. Ihanaa reissua!

  ReplyDelete
 7. Oi, kyllä teillä on ihana matka tiedossa! Onneksi olkoon ;)

  ReplyDelete
 8. Istanbul on ihana! Ehkä yksi hienoimmista kaupungeista. Top Kapi, Agia Sofia, Bosborin salmen risteilyt, Neidon torni, Prinssien saaret, Grand Bazaar jne jne. Ja kaikki tämä keväällä, aivan parasta aikaa. Turkkilainen ruoka on tietysti vielä iso iso plus, minkä tietysti tiedättekin kun siellä olette lomailleet. Tuosta matkustamisesta olen ihan samaa mieltä, vaikka se oli myös työni 20 vuotta. Eilen varasin meille pienen syysloman Lyoniin ja vaikka se ei yhtä eksoottinen olekaan, odotamme sitä todella innolla. Reissaamisessa on vaan sitä jotain ja se on työstäni huolimatta edelleen suurin intohimoni. Ihanaa Turkin matkan odotusta, sekin on niin hauskaa matkustamisessa, odottaminen, suunnitteleminen ja haaveileminen :).

  ReplyDelete
 9. Olen ollut nuorempana todella ennakkoluuloinen Turkkia kohtaan. Onneksi kuitenkin viime syksynä päädyimme perheen kanssa viettämään viikon loman Turkin Sidessa. Mikä ihana paikka, rakastuin täysin! Siskoni lähti Turkkiin tänä syksynä jo toista kertaa. Itse päädyin lyhentämään kuitenkin matkaa vastaavalla summalla extramäärän asuntolainaa! Ei huonompi sijoitus. :)

  Vaikka saan työni puolesta matkustaa paljon niin silti jaksan haaveilla myös vapaa- ajan matkustelusta. Se on yksinkertaisesti keino rentoutua sekä niin kuin sanoit matkaaja tulee kuin uusin silmin kotiin. :)

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!