Thursday, October 24, 2013

Hair Love

Nyt vasta nelikymppisenä olen alkanut tajuamaan että hiuksiakin pitää hoitaa kunnon aineilla. Naamassa on aina kalliit seerumit ja meikit, kroppaa olen vuosikausia voidellut suihkun jälkeen hyvillä silkkisillä voiteilla, mutta entäs hiukset?  Ne ovat aina jotenkin menneet siinä sivussa. Kunnes kuukausi sitten tilasin Joicon shampoot, balsamit ja seerumin. Taikaa hiuksille. Tytöt kokeilkaa. Kyllä niissä tuotteissa vaan on eroja, jopa 10-vuotias tyttönen huomasi sen. Hintakin ihan ok. (Nettikauppa: BeautyBay/ England)

Now at the age of 40 I´ve realized (among other things) that you have to take good care of your hair with good quality products. Since my 20th birthday I have only been using (without boasting) good and expensive brands concerning skin care, make up and body care. But my hair always came on the second place. Until last month. I ordered Joico shampoo, conditioner and serum. Like hair magic. What a difference it makes. Girls, try this brand. (Good prices at BeautyBay/ England)

                                     

                                         Your hair needs also tender love and care!

                                                  

                                              

5 comments:

 1. Kyllä. Omille hiuksille sopivat hoitoaineet ovat todella tärkeä juttu. Sen olen kantapään kautta oppinut ;)

  ReplyDelete
 2. Meinas tulla jutut kahteen kertaan ;) Mutta joo, kivaa päivää sinulle Sofia!

  ReplyDelete
 3. Hiustenhoitovinkkejä on aina ihana saada :) Olen päästänyt oman tukkani niin huonoon kuntoon, että nykyään sitä on pakko hoitaa kunnon tuotteilla. Olen tykästynyt etenkin Goldwellin Rich Repair -sarjaan :)

  ReplyDelete
 4. Mulla on aina vaikeuksia valita oikeat shampoot! Hetken oon tyytyväinen mutta mikään ei oikein tunnu pidemmän päälle toimivan. Noita pitää kyllä kokeilla, hiukseni vaativat kosteutta. Varsinkin täällä Unkarissa vesi on niin kalkkipitoista että tukka kuivuu jo pestessä.
  Meillä oli eilen kansallinen vapaapäivä ja sain onneksi alustavasti pakattua muutakin kuin käsimatkatavaroihin menevän kosmetiikkapussin...

  ReplyDelete
 5. Täällä sama juttu. Mitä vanhemmaksi tulee niin sitä tärkeämmäksi hiusten hoito ja siihen liittyvät tuotteet ovat tulleet.

  Nyt olen inspiroitunut myös erilaisista suht helpoista kampauksista pinterestin kautta! Sitä kautta saa vinkkejä moneen asiaan. :)

  Kaunista alkavaa viikkoa!

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!