Thursday, January 2, 2014

It´s a New Year

Hyvää uutta vuotta ystävät! Taas saatiin mahdollisuus aloittaa alusta, puhtaalta paperilta. Uusi vuosi ja ne naurettavat lupaukset, jokainenhan uusi päivä on uusi mahdollisuus ja toivoa täynnä, eikä kannata siirtää mitään uuteen vuoteen. Minulla ei ole lupauksia ollenkaan, olen tyytyväinen jos elämä kulkee samaa reittiä ja vauhtia!

PS. Älkää antako kuvien hämätä, meillä on täällä todella vähän lunta ja lämmintä!!


Happy New Year dear friends! Again we´ve got the the chance to start all over again, make promises that we can´t keep and finally postpone everything to next new year. Every new day is a new chance and full of hope, never too late to do something differently. I´m just happy when the life goes the way it did, sometimes slowly and then faster in the heavy curves.

PS. Don´t let the pictures cheat, we don´t have much snow and it´s warm!!


7 comments:

 1. Onnellista uutta vuotta sinne vuorien keskelle! Täällä tasamaalla ei olla tänä "talvena" nähty yhtään lumihiutaletta. Kevät taitaa jo kohta kolkutella ovella, eikä se rehellisesti sanottuna harmita :-)

  Huolettaa vain tämä ilmaston muuttuminen...

  ReplyDelete
 2. Miten ihana onkaan kuulla, että joku on täysin tyytyväinen elämäänsä ja sen vauhtiin! Yleensä on aina jotain isompaa tai pienempää muutostoivetta
  Ihanainen Sofia - toivon sinulle kaikkea onnea tälle alkaneelle uudelle vuodelle <3

  ReplyDelete
 3. Happy New Year! And it is warm everywhere ....

  ReplyDelete
 4. Hyvää Uutta Vuotta sinne Alppien syliin, Sofialle ja perheelle!
  Minä tein yhden uuden vuoden lupauksen: pidän paremmin yhteyttä ystäviini. Toki tuon lupauksen voisi tehdä vaikka joka sunnuntai, mutta kun on tuo puhdas paperi :)

  ReplyDelete
 5. Ihanaa uutta vuotta sinulle Sofia! Vaikka olenkin huonosti kommentoinut, täällä olen kuitenkin aina käynyt kurkkimassa :) Meillä on hieman samanlaiset kelit täällä Norjassa, lämmintä on ja jouluna jopa tuli vettä, vaikka luntakin onneksi riittää.

  ReplyDelete
 6. Ihanaa uutta vuotta Sofia <3 Aivan upeat maisemat, teillä sentään sen verran lunta, että on puhtaan valkoista :D Ei lupauksia täälläkään, toive vain, että elämä rullaa eteenpäin hyviä latuja pitkin!

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!