Monday, December 31, 2012

Goodbye and Welcome

Ainakin kerran vuodessa on hyvä pysähtyä miettimään mitä viime kahdentoista kuukauden aikana tapahtuikaan. Joku nukahti pois ja toinen pieni ihminen syntyi. Samantekevää on, mitä on tullut hankittua tai missä maissa on käynyt. Tärkeintä on se hyvä olo ja tyytyväisyys. Lapset ovat onnellisia ja kotona on rauha. Uudelta vuodelta en toivo muuta kuin että saan juosta ja zumbata, kokata ja leipoa, olla lasten kanssa ja että meillä kaikilla on hyvä olla. Niin yksinkertaista.

 Ostin itselleni vuoden viimeisen kukkakimpun. Uusi vuosi on hyvä toivoa tervetulleeksi kukkien kera. Last flower for this year, a new year is good to be welcomed with fresh flowers.

At least once a year it´s important to reflect on the year that is passing and look forward to the new one to come. Someone in the family past away and a new member was born. It doesn´t matter what you bought or which countries you visited, the most important thing is the good, happy feeling inside. As long as I can run, bake and cook, our home is a peaceful place and the kids are happy human beings, I´m satisfied. It´s as simple as this.
Have a Happy New Year everyone and stay healthy. Thank you for visiting At home with Sofia from every corner of this world, silent or commenting readers, it doesn´t matter who you are, I´m grateful to all of you.


14 comments:

 1. Ihanat kukat, vuoden viimeiset!
  Ilon ja onnen hetkia ja ihania kakkuja Sofialle uuteen vuoteen 2013 <3

  ReplyDelete
 2. Niin, mitä muuta voisi ensi vuodelta toivoa. Hienosti kirjoitettu. Zumban vaihdan kyllä kasvihuoneeseen ;-) Toivon, että saat ensi vuodelta mitä toivot: Hyvää uutta vuotta Sofia!

  ReplyDelete
 3. Hyvää uutta vuotta Sofialle perheineen :)! Halit!

  ReplyDelete
 4. Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi!

  ReplyDelete
 5. Hyvää uutta vuotta ihana Sofia! Minä toivon elämältä myös ennen kaikkea sitä hyvää ja tavallista, onnellista arkea.

  ReplyDelete
 6. Onnea ja Iloa Uuteen Vuoteen sinulle Sofia <3

  ReplyDelete
 7. Tunnelmallista alkavaa vuotta 2013 sinullekin Sofia! :)

  ReplyDelete
 8. Onnea uudelle vuodelle sekä toiveittesi täyttymystä sinulle toivoen.

  ReplyDelete
 9. Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta!

  ReplyDelete
 10. Liebe Sofia,
  Dir und Deiner Familie wuensche ich ein glueckliches Neues Jahr.
  Liebe Gruesse,
  Heidi

  ReplyDelete
 11. Ihanaa uutta vuotta, Sofia! Oma uuden vuoden mottoni on: katso taaksepäin ja kiitä, katso eteenpäin ja luota, katso ylöspäin ja usko, katso ympärillesi ja rakasta.

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!