Friday, February 22, 2013

Doctor Perricone Came for a Visit.....

Herra Nicholas Perricone tuli visiitille ja toi mukanaan mahtavan kirjan ja uudet ihonhoitotuotteet. Olen usein kertonut että käytän vain "Cosmeceuticals" nimikkeen alla olevia ihonhoitotuotteita. Amerikkalainen SkinCeuticals on jo parin vuoden ajan ollut ehdoton suosikki ja en aiokaan ikinä unohtaa näitä tuotteita. Välillä vaan on kiva kokeilla jotakin uutta. Ja minusta pitääkin välillä kokeilla jotakin uutta.

Aloitin lukemalla Perriconen "Forever Young" kirjan, joka kertoo siitä, miten ruoka vaikuttaa ihoon ja koko kehon solutasoon. Amerikassa häntä kutsutaan jopa "Tohtori Kalanmaksaöljyksi". Kirja on erittäin mielenkiintoinen ja sitä oppii ja ihmettelee. Luen kirjaa englanniksi, hyvää aivojumppaa. Perricone vastustaa Botoxeja ja kasvojen kohotuksia. Hyvällä ihonhoidolla ja syömällä oikeita niinsanottuja superruokia (lohta, mustikoita, broccolia,vihreää teetä jne.) tulee jo pitkälle.
Viiden vuoden tutkimuksen jälkeen syntyi voide Cold Plasma, jota käytän nyt seerumin lailla. Raikas Intensive Pore Minimizer kasvovesiseerumi on aivan loistava. Skin Finishing Moisturizer kosteuttaa ja hehkuu iholla. Olen käyttänyt näitä tuotteita tasan viikon ja iho on pullea ja pehmeä kuin vauvan peppu. Ei liikaa rasvaa, ei tuoksuja. Iho juo näitä ihmeeliksiirejä eikä jää ihon pinnalle "lillumaan". Tuotteita saa täällä Itävallassa vain netistä Perricone MD:n omasta online kaupasta ja ne lähetetään Lontoosta. Hinnat ovat kalliit. Mutta...harvoin sitä näkee tuloksia jo parin päivän käytön jälkeen. Iho ei punota eikä hilseile. Iho rauhoittuu ja voi sanoa, nauttii. As I have mentioned before I´m an addicted fan of Cosmeceuticals and I have been using fantastic products from the American brand SkinCeuticals for a couple of years. After reading the New York Times bestseller "Forever Young" from Doctor Nicholas Perricone I got curious about his own skin care line Perricone MD.

Spending years on research he invented Cold Plasma, a light serum cream, which should be used under the moisturizer. I have been using 3 different products (Cold Plasma, Pore Minimizer, Skin finishing moisturizer) for about a week now and I can tell you the skin is soft as a baby bottom. In Austria you can only purchase the products from his own onlineshop. Products will be sent from London. Prices are high and so are the results.

Perricone, also called "Doctor Salmon", is against botox and face lifting. Eating certain called "superfood" like salmon, broccoli, blue- and raspberries and green tea among others, and using good skin care, you will come far. The book is extremely interesting and you learn and realizes things as you turn the pages.

Cosmeceuticals = combination of cosmetics and pharmaceuticals.

6 comments:

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Tuon kirjan voisi kyllä tilata... Mukavaa viikonloppua ihanalle Sofialle!

  ReplyDelete
 2. Pitääpä tutkia tarkemmin noita nettisivuja, minulla on nimittäin vähän ongelmaiho. Hilseilevä talvisin, sellainen joka kiristää ja sitten kuitenkin siinä on epäpuhtauksia. Not a nice combo.

  Jos vaan millään viitsit, niin olisi mukava kuulla lisäkokemuksia vaikkapa kuukauden päästä.

  Kivaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 3. Kiitos vinkistä, täytyypä visiteerata herran sivuilla!

  Ihanaa perjantaiata Sofialla ja koko poppoolle<3

  ReplyDelete
 4. Kiva, että Perriconen tuotteet tuntuvat heti noin hyviltä!
  Olen itse laittanut joka toinen ilta kasvoille Blue Plasmaa, sitä voi laittaa joka päivä tai ilta mutta olen vielä vähän arkaillut, kun ihoni punoittaa nin helposti. Täytyy sanoa että todella hyvä tuote, nassu on aamulla miellyttävän tuntuinen ja iho pehmeä.

  Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 5. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuo kirja forever young...sekä ihonhoito tuotteet :)

  ReplyDelete
 6. Kuulostaapa hyvältä. Täytyy tsekata kirja ja tyyppi vähän paremmin:)

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!