Yesterday at the perfect ghost time my printer printed this recipe. I found the recipe at midnight, exactly at 00:00. I can remember as a kid this time was the time when the ghosts started to "move" around, a little bit of a scary feeling (and still is...). Okay, seriously, this recipe is worth to try if you want to prepare something nice for the weekend. Chicken breasts filled with Italian salami, real buffalo mozzarella and basil covered in a delicious tomato sauce.
Chicken breasts
Good quality Italian salami (I took Milanese)
Buffalo mozzarella (not the cheap one from cow milk)
basil leaves
salt and pepper
Fill the chicken breasts as shown above.
Sauce:
1dl/ 0,4 cups water
Chickend fond (I take Knorr chicken bouillon pur)
one can of crushed tomato
2dl/ 0,8 cups cream
garlic, basil
pepper ( no extra salt needed)
Stir the ingreadients above in a pan and let it boil for some minutes. Pour the sauce over the chicken. Put in the oven.
Oven 175 degrees/ 345F for about 25 minutes. I serve penne with it. Look at the pics for the cooking steps!
Friends, it´s weekend again! What shall we do? Cook and enjoy!
Love, Sofia
Onpa taas herkullisen ihanat ja värikkäät kuvat:). Makoisaa viikonloppua <3
ReplyDeleteIhanaa kummitusruokaa!
ReplyDeleteMiten herkullisista aineksista tehtyä ruokaa! Taatusti hyvää.
ReplyDeleteOletpa taitava kokki:)
ReplyDeleteBlogissani on sinulle tunnustus :)
ReplyDeleteNäyttääpäs ihanalta ja löysinpäs ihanan blogin ;) Tuli heti Itävalta-kuume! Se on kyllä ihana maa!!!
ReplyDeleteKiitos herkkukeiju! Tätä meillä tänä viikonloppuna. Pitäiskö ruvet kutsumaan sua SuperSofiaksi;)
ReplyDeleteNo tätähän teenkin tänään. Oikein ihanaa viikonloppua,
ReplyDeleteIhanaa! Olen tehnytbjoskus vastaavan missä oli brie-juusto sisällä ja "schinkenspeck" kierretty ympärille pitämään rulla kasassa. Uunivuokaan kermaan uimaan ja uuniin. Nami!
ReplyDelete