Sunday, September 29, 2013

Mountain Energy

Kävelimme vuorelle tankkaamaan energiaa ja nauttimaan hiljaisuudesta. Belgialainen ystäväni rakastaa vuoria ja erityisesti Itävaltaa ja tuleekin usein Belgiasta tänne juuri vuorten takia. Vanhemmat antoivat hänelle täydellisen nimen, Heidi. Ihanan hellä aurinkoinen päivä ja kyllä vuorissa on jotakin rauhoittavaa ja voimakasta.
Went up the mountain to gain some energy and just enjoy the silence on this warm and sunny Saturday. My Belgian friend is a big mountain lover and comes several times a year just to be "in the mountains". I think her parents gave her the best name she could ever have, Heidi. There´s something magical and calming about the mountains, once you´ve reached the top, there´s that satisfied and harmonic feeling you get.
                                  Kaikille energiarikasta viikkoa!

                                                          I wish you all a week full of energy!


17 comments:

 1. OMG mitä ihania kuvia ja mitä mountain energiaa! Voinko tilata pullollisen sitä? Tai laitetaan saman tien koko kori! Halit täältä kaulahuivien ja syyssaapikkaiden keskeltä <3

  ReplyDelete
 2. Kauniita kuvia ! Energian ihan näkee näissä.

  ReplyDelete
 3. Aivan mahtavat maisemat! Varmasti ihanaa patikoida siellä kauneuden keskellä ja tankata hyvää energiaa:) Ihanaa uutta viikkoa <3

  ReplyDelete
 4. Yhdyn kaikkiin edellisiin. Henkeäsalpaavia maisemia!

  ReplyDelete
 5. Vahtavat maisemat, kyllä noissa maisemissa mieli lepää.

  ReplyDelete
 6. Huikeaa! Upeaa! Kelpaa noissa maisemissa patikoida...

  ReplyDelete
 7. Oi, ilma näyttää jo kuvissakin niin hapekkaalta. Että terkkuja vaan täältä harmaasta saastepilvestä. ;D

  ...Paitsi että nyt tuli mieleen, että eikös happea ole sen vähemmän ilmassa, mitä korkeammalla merenpinnasta ollaan? :D Sanon siis sittenkin, että näyttää ilma näyttää raittiilta. :) Joka tapauksessa erittäin mielelläni siellä ulkoilisin.

  ReplyDelete
 8. Kun ei ole noita upeita energeettisiä vaellusmaita, niin paistan tästä Bingenin Hildegardin reseptin mukaan energiakeksejä. Niitä ei saa sitten syödä monta päivässä.Kyllä Google kääntää reseptin.
  http://www.chefkoch.de/rezepte/1849811299684834/Energiekekse.html

  ReplyDelete
 9. Kyllä mäkin patikoisin tollasissa maastoissa ja seurasta puhumattakaan;) Sofia näyttää aina niin freesiltä!

  ReplyDelete
 10. Huikeita maisemia - ja kyllä siellä kelpaa kiipeillä ja lenkkeillä. Ja vallan kauniit ovat naisetkin!

  ReplyDelete
 11. Sinulle on haaste blogissani :)

  ReplyDelete
 12. Upeat maisemat ja upeat ladyt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taivas on sininen ja valkoinen...vuorten kohoessa pilviin! Huikean kaunista katseltavaa ja siellä kaunokaiset Sofia ja Heidi nautitte silminkantamattomiin lakeuksien korkeuksilla olevasta hiljaisuudesta ja toistense seurasta upein näkymin! Onnellinen pollekin on liittynyt seuraanne.

   Delete
 13. Kuvien kautta välittyy huikean mahtava & energinen tunnelma. Tuntuu, että näistä saa ammennettua voimaa omaan arkeenkin!

  Lensin juuri hetki sitten Itävallan ja Sveitsin kautta työmatkalle Lissaboniin. Alpit näkyivät koneeseen hyvin, koska sää oli lähes pilvetön. Genevessä maan tasalla vietetyn ajan jälkeen tuli taas kerran sellainen tunne, että tänne haluan jonain päivänä palata perheeni kanssa jos vain mahdollisuus tulee vastaan. :)

  Mukavaa viikonloppua teille!

  t. Born Grown

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!