Wednesday, February 26, 2014

Sunday Sunshine

Joskus unohdan ihan, miten kauniissa maisemissa sitä oikeastaan saa asua. Välillä tuntuu että olen ympärivuotinen turisti, aina havaitsemassa jotakin uutta, joka on lomalla joka päivä (vaikka käyn töissä ja stressaan ihan niinkuin muutkin ihmiset). Ehkä tämä on se ulkomailla elämisen charmi. Kieliäkin saan puhua joka päivä. Ihmeellinen elämä.

Wildmoosin alueelle, tunnin kävelymatkan päässä meiltä, jonne noustaan pari sataa metriä ylös ja ylhäällä avautuu ihanan rauhallinen ulkoilualue kahviloineen ja postikorttimaisemineen. Lämmintä aurinkoa, apfelstrudelia ja sellaista tyypillistä letkeetä menoa.
Sometimes I forget how beautiful it actually is, here where I live year after year. Here in Austria I´m like a full time tourist, feels like being on vacation and discovering something new almost every day, although I´m working and living a normal life like everyone else.

Take a look this fantastic Wildmoos area, just one hour´s walk from my home, like a huge nature park for winter sport activities, loved by tourists and locals. Warming sun and peace, apfelstrudel and that Sunday easy goin mood.


11 comments:

 1. Mitä postikorttikuvia!! Sinä onnellinen :)

  ReplyDelete
 2. Ihanat maisemat! Siellä sentään lunta :) Ja se on muuten niinkin, kun on ollut jonkun aikaa ulkomailla ja palaa kotimaahan, niin sielläkin alkaa huomaamaan ihan uusia juttuja. Se on rikkaus että on silmää tuollaiselle kauneudelle!

  ReplyDelete
 3. Wau, mitkä maisemat! Alpit ja vuoret ylipäätään on niin kauniita. Voisin tuijotella niitä tunteja! :)

  ReplyDelete
 4. Sulla on kyllä niin ihanat ja upeat maisemat!

  ReplyDelete
 5. Voi, miten upeita ja lumoavia talvikuvia! Valkoista ja valoisaa! Nauttikaa talven riemuista ihanissa maisemissa!

  ReplyDelete
 6. Ihania kuvia - ihan postikorttimaisemat teillä ! Hyvää viikonloppua !

  ReplyDelete
 7. Kaunista ja kuinka ihanan lumista :) Suloista sunnuntaita !

  ReplyDelete
 8. Voi ei mitkä maisemat, ihanat :)

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!