Tuesday, March 11, 2014

My 30 Minutes

Minun puolituntinen terassilla. Ei tarvitse puhua eikä kukaan häiritse. Aurinko pitää seuraa ja porottaa, sylissä on ihania lehtiä. Sitten kahvi ja pikkuinen pulla. Nyt jaksan taas.
I steal 30 minutes from my day for a cup of coffee and my favourite magazines on my sunny terrace. Don´t have to speak, nobody´s disturbing. Then I´m ready to move on with the rest of the day.


                      Muistakaa se oma puolituntinen. Joka päivä.

                                         Remember your 30 minutes. Everyday.

10 comments:

 1. Varsinaista laatuaikaa! Aurinko ja lämpö, huoh.

  ReplyDelete
 2. Oi, miten ihana hemmottelu- ja nautiskeluhetki! Onneksi meilläkin on aurinko paistanut viime päivinä lähes tauotta :)

  ReplyDelete
 3. cute blog, very classy<3 i just started following you!

  check out my latest outfit post and let me know what you think<3

  genesisfashioncloset.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Näytti ihan hiekalta tuo viltti! ;) ihana hetki!

  ReplyDelete
 5. Kuulostaa kylla todella ihanalta! Ja todella kauniit astiat, jalleen kerran :) Taytyy yrittaa ottaa itsekin tuollainen puolituntinen, vaikka edes viikonloppuisin!

  ReplyDelete
 6. Ihana puolituntinen, minulla se joskus venyy tunniksikin nyt kun aikaa on... Kevät taitaa teilläkin olla jo pitkällä, mahtava aurinkokuva!

  ReplyDelete
 7. Kyllä muistetaan, kiitos muistuksestasi on se oma aika niin tärkeää. Sinun kaunis kattaus ja kuinka herkullisen sävyinen on kuppisi kera pullan ja kiinnitin myös sen paperivuuan sävyyn sekä servetin. Kaikki sopivat hyvin toisiinsa ja mikä nautinto on katsoa kauniita mieltä virkistäviä sisustus puutarha lehtiä auringon paistaessa. Tunne on valtaisan ihana ja taas jaksaa jatkaa päivää hyvin mielin hymyillen. Kaunista päivää Sinulle.

  ReplyDelete
 8. Hyvä ja tärkeä muistutus! Tuollaiset omat hetket ovat myöhäisiä öitä lukuun ottamatta olleet vähissä, mutta nyt on ihana kun ollaan reissuilta kotona, edessä on kuppi kuumaa teetä ja lueskelen PITKÄSTÄ aikaa muidenkin blogikuulumisia!! <3

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!