Saturday, December 15, 2012

Mercatino di Natale

Joulumarkkinoista en voi ikinä kirjoittaa ja kuvata liikaa, ne ovat vaan niin suloisia ja nostalgisia. Viikko sitten kävimme Italian puolella, Etelä-Tirolissa, Brixenin (Bressanone) kaupungin joulumarkkinoilla. Matkaa on meiltä vaan vähän yli tunti. Vaikka näitä joulumarkkinoita on jokaisessa kylässä ja kaupungissa, niin silti jokainen on erinlainen ja jokaisella on oma tunnelma ja henkensä. Tämä on jo vuosia ollut suosikkimme, vähän rustikaalinen ja uskonnollinen. Portista sisään!
I can never get enough of Christmas fairs, they are just so sweet and nostalgic. Last week we visited the Christmas fair of Bressanone in South Tyrol in Italy, just one hour drive from Seefeld. This fair has been our favourite for years, in a way rustic and quite religious but still sweet and not too big. Funny how every village and town has its own fair and still they are all different. Every fair has its own Glühwein and delicious specialities. Let us take a look at some impressions from last week!
Linnea´s little prayer in the church

                 
                     

                             Have a good Sunday and be kind. It´s only a week until Christmas.


9 comments:

 1. Voi miten tunnelmallisia kuvia taas! Ihanaa kansallishenkeä huokuvat jotenkin kaikki, eteenkin kuva vanhasta soittajamiehestä on kuin jostain sadusta, jonka olen joskus kuullut. Olisipa suomessakin tällaisia joulumarkkinoita. Niin kaunista! Tuolla varmasti viimeistään virittäytyy tunnelmaan :)

  ReplyDelete
 2. How sweet this unselfish wish from Linnea, Sofia. Does not need to ask you if you are enjoying the time that you are not working due to off season! Wonderfull cookies I can nearly smell it from here. Wish all of you a nice Christmas and a healthy new year, dear Friend. I love to read and look at your pictures everey time again. Big hugs. From Lynda from the Netherlands.

  ReplyDelete
 3. Aah... ihanaa, kun veit mukanasi jouumarkkinoille! Minäkin kaipaan Suomeen tällaisia, onhan täällä jonkin verran jo "joulutori-meininkiä", mutta taitaa olla vain isommissa kaupungeissa.
  Suloista joulunodotusta sinne Alppien juurelle <3

  ReplyDelete
 4. Kiitos Sofia näistä tunnelmakuvista. Ihania ovat, jälleen kerran.

  ReplyDelete
 5. What a great day out, Sofia! Christmas fairs don't exist in Greece and I'd really like to visit one! Maybe next year... :)

  ReplyDelete
 6. Somia ja tunnelmallisia kuvia taas kerran! :) On kyllä mahtavaa päästä noin helposti "ulkomaille". :)

  ReplyDelete
 7. Upeita kuvia :) Mielenkiintoista nähdä eri maiden tapoja ja perinteitä koristella ja viettää joulua.

  ReplyDelete
 8. Joulumarkkinoita minäkin kaipaisin Suomeen. Joitakin pieniä täällä onkin, mutta ei vedä vertoja Keski-Euroopan markkinoihin. Tampereen markkinoilla kävin vuosi sitten, ja siellä oli oikein tunnelmallista. Toivottavasti laajenisivat ja leviöisivät muuallekin. Asuin nuorena vuoden Munchenissä, ja rakastin niitä markkinoita. Kävin myös Nurnbergin markkinoilla. Mutta kiitos kuvista ja kertomuksista!

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!