Monday, January 28, 2013

Schneefest


Mennäänpä lumijuhlille katselemaan lumiveistoksia. Kuka tai mikä hotelli voittaa tänä vuonna? Veikataan että Casinon biathlonampuja tai se ihana pingviini. On kylmä ja sen takia ostetaan jotakin hyvää, lämmittävää juomaa lukuisista jääbaareista. Punaposkiset ihmiset tanssivat musiikin tahdissa, on diskoa ja oldies musaa. On kiva fiilis. Tällaisia leppoisia lumijuhlia. Yhdeltätoista raikuva ilotulitus, sen jälkeen mennäänkin kovaa vauhtia kotiin. Kengissä varpaat kuin jääpalikat.

Let´s go the annual Snow Party and take a look at the snow sculptures! Who is going to grab the winner´s prize this year? Maybe the pinguin or the biathlon shooter. It´s a cold evening and therefore we take a drink or two from the ice bar to keep us warm. Young and elderly people with red cheeks dancing and swinging to music of all kind. It´s a cheerful feeling. Fireworks at 11 pm, time for us to go (read: run) home. With toes like small ice cubes.

Me and my lovely Belgian friends

6 comments:

 1. Your really enjoying, and that's good! Have a good week, hug from Barbara

  ReplyDelete
 2. Upeita lumiveistoksia! Sulla on tosi hyvännäköinen talvitakki. Ihana!

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia, näkee että teillä oli hauskaa! Mekin päästään helmikuussa nauttimaan viikoksi lumesta Suomeen, lapset ei jaksaisi millään odottaa :)

  ReplyDelete
 4. Oi kun upeita lumiveistoksia! Ja olen samaa mielta, kuin Champagne, etta takkisi on ihana!

  ReplyDelete
 5. Upeita veistoksia. Ja olen samaa mieltä että takkisi on hieno. Mutta silmääni osuu tuo mahtavan hieno ja suloinen kaulahuivisi😄

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!