Wednesday, January 30, 2013

Sunny Boston Bun Cake


Olen aina tykännyt Bostonpullakakuista. Niisssä on oma viehätyksensä ja ovat oikeastaan aika kauniita ja pysyvät tuoreina monta päivää. Mitähän isolla pullalla ja Bostonilla on yhteistä? Kertokaa jos tiedätte. Tykkään laittaa vaniljakiisseliä ja hilloa täytteeksi. Tämän aurinkoisen ja lämpimän päivän kunniaksi Bostonpulla saa koristaa terassipöydän.
I have always liked the Boston Bun Cake. But what does Boston and a big bun have in common? Let me know if you should happen to know. This bun cake is filled with vanilla pudding. Usually I also put a thin layer of raspberry jam. A nice thing to serve on the terrace table during these early spring days.

                                                
                                        Hold on, only two days until February!5 comments:

 1. Oioi, vaniljakiisseliä täytteenä!! Täydellistä! Voi, nyt haluaisin ison palan tuota pullaa.

  ReplyDelete
 2. Kahvi on kupissa mutta pulla puuttuu ... taas niin herkullisen näköinen leipomus :)
  Olen aina ihmetellyt mistä tou Boston pulla nimi tulee ?


  Ihanaa perjantaita !

  ReplyDelete
 3. Oikein urakalla kävin katsomassa sun postauksia kun on ollut niin kiire, ettei ole koneelle ehtinyt muuta kuin töissä.

  Ihania ohjeita on taas Sofia laittanut meidän iloksi! Kiitos niistä! Ja bostonkakku menee kokeiluun heti ensi viikonloppuan;)

  Aurinkoista viikkoa!

  ReplyDelete
 4. Voih... vaniljatäyte on munkin herkkua... Harmi kun ei saa enää syödä pullaa... tai saan mä gluteenittomana, mutta se ei vaan ole sama asia :(

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!