Tuesday, October 14, 2014

Friendship Weekend

Sit down and talk about life

Kun kaksi nuoruuden ystävää tapaavat viettämään viikonloppua yhdessä, ei voi olla muuta tiedossa kuin parasta laatuaikaa vuodesta. Kotisohvalle jäivät miehet, lapset, soppakauhat, viikottaiset ilot ja murheet. On helppoa olla ystävän kanssa, joka tuntee menneisyydet, salaisuudet, omat heikkoudet ja vahvuudet. Ystäväkin asuu ulkomailla, naapurimaa Sveitsissä.
Ei siinä paljon muuta tarvita kuin käydä kahvilla, kävellä rauhassa ympäriinsä, käydä iltaisin syömässä, kikatella hotellisängyssä tyhmille jutuille. Niin, ja sunnuntaina juostiin Bodenseen puolimaraton. Yhdessä hikoiltiin onnenpisaroita ja päästiin kunnialla maaliin. Näin me yhdistettiin huvi ja hyöty ;))

Tack vännen! Kramisen till dig!
When two old friends get together for a weekend away from family, cooking, weekly sorrows and joys, only good things can happen. It´s so easy to be with a friend whom you know since young days, you share a past, know each others secrets and laugh about same things. Call it uncomplicated.
Just strolling around, taking coffee here and there, searching for a nice restaurant for dinner and laugh at stupid things in the hotel room. And on Sunday we run the half marathon of Bodensee. A new experience for both of us. We kind of combined pleasure und pain (read: body benefit) ;))10 comments:

 1. Laatuaika ystävän kanssa tekee ihmeitä :-)

  ReplyDelete
 2. Kuulostaa todella ihanalle viikonlopulle. Niin ja onnittelut maratonista... tavoitteiden saavuttaminen on aivan parasta!

  ReplyDelete
 3. Wautzi, mikä viikonloppu maraton! Ihanaa! Naisenergiaa ja kuulas syyssää!

  ReplyDelete
 4. Tuollaiset viikonloput ovat kylla aivan parhautta!

  ReplyDelete
 5. Ihanasti kerrottu ystävyydestä! Tuollaista se on! Ja vielä puolimaraton, onnittelen! Teillä on ollut upea viikonloppu! <3

  ReplyDelete
 6. Nice Sofia, hope you had lots of fun and that your batterie has been recharged. Lots of hugs to all of you Lynda

  ReplyDelete
 7. Tack själv Sofia för ett roligt och oförgömligt veckoslut. Yes, vi gjorde det!

  ReplyDelete
 8. Tuo on just parasta! Kiireetöntä yhdessäoloa ystävän seurassa.Voi sitä puheen määrää =) Maratonin juokseminen vielä lisänä-huippua!

  ReplyDelete
 9. Onnittelut juoksusta! Mukavan kutsuva tuo hotellin sänky!

  ReplyDelete
 10. Bodenseellä olen käynyt muutama vuosi sitten ja olihan siellä ihanaa ja kaunista. Noissa maisemissa kelpaa juosta maratonia.

  Hyvää alkanutta vuotta ja terveiset lumisesta Suomesta, Jyväskylän korkeudelta.

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!