Monday, December 8, 2014

Christkindl Seefeld


Ehkä Seefeldin Christkindlmarkt näyttää pieneltä ja vaatimattomalta, mutta henki on välitön, lämmin ja leppoisa, ihmiset eivät tungeksi niin kuin isoimmilla markkinoilla. Ja mikä parasta, minun tarvitsee vain tepastella pari askelta kotoa markkinoille ;)) Voin jopa sanoa että Seefeldin Glühwein on paras ja isoin kaikista. Valkoinen enkeli on minun lemppari, joka oli eilen loppuunmyyty. Kuvissa markkina näyttää alastomalta, mikä puuttuu? No se valkoinen lumi. Silti on tunnelmallista ja kaikkeen se ihminen tottuu. Lunta ei vieläkään ole tiedossa.
Maybe Seefeld´s small christmas fair is not the fanciest and most glamorous fair but very cosy, familiar and relaxed compared to the bigger ones. And the best part is, it´s only a few steps from my home :)) I even dare to claim that Seefeld´s glühwein is one of the best and biggest. Something is missing and that´s the snow, the pictures look a bit naked, but you get used to everything. Still there´s no snow reported for the next days.
Nikolaus with his angels
Local handicraft
Keeping your toes warm ; ))6 comments:

 1. Hei Sofia pitkästä aikaa! Tunnelma tulee sisältäpäin ja lumettomuuteen näyttää tottuvan :) Ihanaa joulun odotusta sinne kauas <3

  ReplyDelete
 2. Kyllä tuolla osataan nuo joulumarkkinatouhut!
  Lumen kanssa tietysti olisi vielä tunnelmallisempaa, mutta eipä sitä lunta ole täällä Suomessakaan kovin monessa paikassa.
  Hyvää joulunalusaikaa sinne!

  ReplyDelete
 3. Oi teillä on kyllä ihan jouluiset markkinat verratuna Provencen tivolimeininkiin. Täällä joulukoristeita saa välillä kaiken muun krääsän joukosta oikein etsiä. Ja varsin talvistakin. Mukavaa joulunodotusta!

  ReplyDelete
 4. Höyryävä kuppi hehkuviiniä ja vain katselisin tuota ihanaa ihmisvilinää ympärilläni...pieni mielikuvitusmatka tästä tulikin! Kiitos!

  ReplyDelete
 5. Kivat kuvat - voidaan kuvitella se lumi lisaksi ! Hehkuviini kelpaisi itsellekin - ja tuollaiset omat siivet ! :)

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!