Sunday, December 18, 2011

Five things

The nice blogger Finnforlife in Munich gave me a task to write five things, qualities or strange things about me. Okay here we go!

Mukava bloggari Finnforlife Münchenissä antoi minulle tehtävän kirjoittaa viisi minusta kertovaa ominaisuutta/omituisuutta. Okei, tässä ne sitten tulevat!

 1. Vihreä tee. Juon monta litraa vihreää teetä viikossa, joka ilta kannullisen. Pitää mielen ja kehon tasapainossa.

Green tea. I drink many liters a week, every evening a jug. Keeps body and mind in balance.


                                                                               2. Lenkkitossut, maailman parhaat ystävät ja terapeutit. Jos pääsen tunnin lenkille vähintään 4 kertaa viikossa niin maailma on ihan mukava paikka.

Running shoes, my best friends and therapists. If I get my weekly dosis of running, the world seems to be good place.


3. LV laukut ja lompakko, parhaat arkikumppanit päivästä toiseen. Kovalla työllä ja pienellä palkalla säästetty ja ilolla ostettu.

LV bags and wallet, faithful friends day after day. Timeless. Save your earnings bit by bit and then buy, that´s my thing.


4.Villasukat. Kotona aina päällä, talvet ja kesät, myös nukkuessa, lähtevät aina matkalle mukaan. Olen villasukkanainen.

Wool socks, at home always on, summer or winter, while sleeping and always in my suitcase when I travel. I´m a wool sock woman.

5.  Läheisriippuvainen. Oma perhe on aina mielessä, töissä, lenkillä, shoppailemassa. En voisi kuvitellakaan lähteä miehen kanssa kahdestaan lomalle ilman lapsia. Lapset vaan mielessä ovat ja pitää aina olla lähellä, pehmeät mussukat.

Family addicted. My own family always on my mind, at work, shopping or wherever. Can´t imagine us two on a vacation without the kids. Those teddy bears just have to be around!


Ja nyt rakas ruokabloggaaja Tuulevi (Nykin ja hellan välissä) siellä New Yorkissa, nyt on sinun vuorosi väläyttää 5 ominaisuutta itsestäsi. Tiedetään että vietät paljon aikaa keittiössä, mutta millainen Tuulevi muuten on?                                                               

2 comments:

  1. Olipa hauska lukea, niin samansuuntaisia kuin omat viisi asiaani (LV:tä myöten :)

    ReplyDelete
  2. Genau getroffen, das ist unsere Sofia! Lg N.

    ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!