Perjantai-illan kunniaksi tarjotaan jälkiruoaksi jotakin herkullista, suklaa-vadelma brownies vanijajäätelöllä. Taikinaan käytetään hyvän laatuista tummaa suklaata ja vadelmia. Maku on intensiivinen mutta marjojen kanssa raikas eikä liian makea. Resepti on Donna Hayn kirjasta "Schnelle Küche für Gäste". Helppo valmistaa kun vieraat istuvat pöydässä, kokki voi vapaasti rupatella ja valmistus ei vie illasta montaa minuuttia.
Today at home with Sofia we serve something very delicious, chocolate raspberry brownie with vanilla ice cream. Ingredients like good quality dark chocolate and raspberries make an intensive but not too sweet combination. Recipe is from Donna Hay´s book "Instant entertaining". Easy to make and serve and while preparing you can easily chat with your guests!
Raspberry meets chocolate |
Voila`! |
Get inspired and prepare something delicious for your family or your friends! Don´t be boring or lazy! Life is short! Have a tasty friday night!
wow, das sieht so lecker aus!Könntest du das Rezept posten? Wäre echt super! lg Nicole
ReplyDelete