Tuesday, January 24, 2012

A jug full of joy


Tänään oli semmoinen päivä että minun piti ostaa itselleni  jotakin kaunista, ihan vain piristämään mieltä kun tätä ikuista lumen tuloa ei kohta enää voi nähdä ja sietää. Onneksi kotona voi luoda haluamansa tunnelman! Mutta oletteko huomanneet, että ulkona on valoisampaa? Täällä alkaa hämärtämään noin kello 17.15 aikoihin ja aamulla kello 7 jälkeen valo nousee hitaasti vuorten takana. Tammikuu ei ole minun lempparikuukausi.

                A bucket full of small promises of spring.                                                 A jug full of hope.                                     

Today I had to cheer up my mind with some flowers, because I need some colour and  beauty....surprise, it´s snowing again! But have you noticed, that it´s getting dark later than before, here around 5.15 pm and in the morning the light returns slowly behind the mountains around 7.15 am. January is not my favourite month. No, not at all!


4 comments:

  1. Olen iloinen, että löysin blogisi. Kauniita kuvia ja muutenkin kaunis ulkoasu. On myös mielenkiintoista lukea toisten ulkosuomalaisten elämästä. Terveiset alppimaahan :)

    ReplyDelete
  2. Voisin suoraan kopioida tuon edellisen kommentin. Mutta lisään vielä, että rakastuin tuohon vaaleanpunaiseen kannuun, taitaa olla Pip Studion?

    ReplyDelete
  3. Kauniita kuvia todellakin, ihanan keväisiä värejä. Sopii tosiaan hyvin piristämään tammikuista päivää. Vaikka täällä koillis-Italiassa paistaakin aurinko tänään, ei kovin harmaata siis. Minä olen myös nauttinut huomiosta että päivä alkaa pidentyä, kunnon pimeä tulee vasta kuuden maissa. Kyllä se kevät sieltä tulee!

    ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!