Sunday, February 5, 2012

Lazy Friday nightVälillä voi niin väsyttää, ja usein perjantai-iltaisin, kun ei välttämättä enää tarvitse skarpata, mennyt viikko on kuitattu. Cokiksen pullo aukeaa ja meille isoille punaviinipullon korkki paukkuu. Ihanaa. Turkkilaiset pojat leipovat meille ihanat eksoottiset pizzat ja tuovat ovelle asti, ich danke euch und bis bald! Takka päälle ja sohva tyynyineen ja huopineen kutsuvat. Laiskottaa, mikä ihana sana.

Sometimes you´re just tired, usually on Friday nights when the whole week´s over. Let´s open the cola bottle and for us bigger ones red wine. Turkish boys baking exotic pizza for us, home delivery, thank you sunny guys and see you soon! Wonderful. Let us lay down on the sofa with blankets and cushions and enjoy the warmth from the fire place. Beeing lazy, what a sweet word.


PS. Ladies, don´t forget the lipstick/lipgloss survey on "It´s a lipstick jungle"! Thank you!

3 comments:

 1. Hej vännen!
  Ha en skön Lazy söndag :)
  Kram Erica <3

  ReplyDelete
 2. Meillä vietetään usein laiskaa lauantai-iltaa! Kesällä suosikki on kotonatehdyt, huolella grillatut hampurilaiset. Sämpylän välistä löytyy pihvin lisäksi viipale cheddaria, salaattia, punasipulia, tomaattia, suolakurkkua ja ananasta, kastikkeena hyvää sinappia ja ketsuppia. Ja on muuten hyvää! Näin talvella ja muutenkin grillin ulottumattomissa vakioherkku on lapsilla hotdog ja aikuisilla kanatortilla runsaalla salaatilla. Ja kyyytipoikana tortillalastuja runsaalla juustosalsalla, ehkä myös hieman olutta.
  --- Pahus, tuli taas nälkä :)

  ReplyDelete
 3. Fantastic

  You like the same things I do!!

  Have a great week

  Fiona (in Ireland)

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!