Monday, March 19, 2012

Sunday walk

Sunnuntaina tein vanhempieni kanssa pitkän kävelylenkin. Ilma oli mitä mahtavin ja pitkästä lenkistä tuli myös herkuttelulenkki. Pitihän sitä välillä istahtaa drinksuille naapurikylässä ja kotiin tullessa koukattiin vielä jäätelöbaarin kautta. Näin sitä voi yhdistää hyödyn ja huvin ja iloisen rusketuksen poskiin sai vielä kaupan päälle!

On Sunday I took my parents on a long walk in the mountains. We had the most wonderful weather and that´s why our sporty walk became also a pleasure trip. A drink in the sun in a nearby village, on our way home we stopped in our Italian ice cream bar....and not to forget lovely brown cheeks that we got as a bonus. This is how you combine work and pleasure!

Which one? After eight dream or Banana Split?

7 comments:

 1. Loved the pictures - you look happy :)

  ReplyDelete
 2. Oooh vad fina bilder! Och ja tack, tar gärna en After eight dream bitte! :)

  ReplyDelete
 3. Oih, mitä ihania herkkuja molempia kyllä maistaisin.

  ReplyDelete
 4. Ottaisin myös molemmat. Luojan kiitos täällä Tampereella ei noin vaan löydy jäätelöbaareja, missä joutuisi tuollaisten valintojen eteen. Laihdutus muuttuisi nopeesti mission impossibleksi. Kiitos jälleen kauniista keväisistä kuvista.

  ReplyDelete
 5. Ihanan aurinkoisia kuvia! Ja banana split tänne kiitos! Ja Tampereen Koskikeskuksun elokuvateatterin yhteydestä löytyy muistaakseni jätskibaari mistä saa myös aikamoisia annoksia :) Tämä siis tiedoksi Lindalle

  ReplyDelete
 6. Liebe Sofia, nettes Foto! Mutter und Tochter! Super! Liebe Grüße Nicole

  ReplyDelete
 7. Oj, ihanan aurinkoisia kuvia!!! Voin myös hyvin kuvitella iloisen tunnelman, ihanaa!!! Terkkuja! Halauksin, Raija

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!