Sofia ei ole mikään kreemi-ihminen eikä cupcake ihminenkään. Tykkään kakuista joissa on marjoja, sadon hedelmiä ja klassinen suklaakakkukin on välillä ihanaa. Ja pullat, ne iki-ihanat pullat. Tämä oli ihan kiva ja ihanan kostea kakku, mutta voisin jättää kuorrutuksen pois.
I have to admit, I have never baked a carrot cake before. Actually it´s a pretty easy and fast to prepare sort of cake, even the cream cheese frosting takes some minutes. Recipe is from Leila Lindholm, but use less sugar and only half of the frosting will do. The cake is very tasty in itself, so if you ask me, I can enjoy a piece without frosting!
Sofia has never been a cupcake fan and frostings are not my thing. I like cakes with berries, fruits of the season and a classical chocolate cake will also do. Not to talk about buns of all kind.
All sweet rabbits out there, please have a slice! |
Aivan ihana blogi! En yleensä seuraile tämän tyylisiä blogeja, paitsi Cupcakes and Cashmerea (http://cupcakesandcashmere.com/), mutta tähän ihastuin koko sydämelläni! Aivan ihanan tyylinen tapa sinulla kirjoittaa, tosi kivoja ja hyvälaatuisia kuvia ja kaikkea :) Tykästyin hirmusti, joten taidanpa todellakin liittyä lukijaksi!
ReplyDeletewithasilverlining.blogspot.com
Please give me the recipe Sofia :) looks WONDERFUL!
ReplyDeleteoooohnomnomnom! :D
ReplyDeletetää leipoo pulla just parhaillaan!!
Mukavaa viikonloppua Sinulle!
Yum yum!
ReplyDeleteYou did it again Sofia! ;) Another great, delicious-looking post!
Enjoy your weekend!
Very good and a little bit healthy ;-) I love carrot cakes!!!!! But I am not a rabbit - smile! Hugs, Barbara
ReplyDeleteOi oi, ihanaa! Tykkään kovasti porkkanakakusta. Mulla on yksi ohje (jostain lehdestä), missä on tehty vähän samantyyppinen kakku, mutta omenaraasteesta, sekin on tosi hyvää. Siinä kakku puolitetaan ja täytettä laitetaan myös kakun sisään. Voi toki jättää poiskin. Täytyykin tehdä joku päivä ja laittaa ohje;)
ReplyDeleteMukavaa viikonloppua<3
Tykkään paljon porkkanakakusta ja minulla onkin hyvä resepti. Helppo-raastaminen vie tosiaan eniten aikaa. Ja kuorrutukseen tulee sulatejuustoa!Hyvältä näyttää tekemäsi kakku, njams! Olet kyllä tosi ahkera leipoja, varmaan perheesi tykkää kun on aina herkkuja pöydässä :) Ihanaa viikonloppua!
ReplyDeletePorkkanakakku on niin mun herkkua. Nam, otan palan kiitos. ; )
ReplyDeleteOi vitsit!! Ihanat kuvat! En ole itsekään koskaan tehnyt porkkanakakkua. se oli aina vaan sellainen herkku jos kävi kivassa kahvilassa :-) mutta nyt on kyllä niin herkullisia kuvia niin taidanpa kokeilla :-)
ReplyDeleteSchaut wie immer fantastisch aus! Lecker! Nicole
ReplyDeleteyeah, must be a carrot XD sieht sehr lecker aus.
ReplyDeleteich mache im moment eine blogvorstellungs-aktion. vielleicht hast du ja lust mitzumachen. 5-10 blogs werden ausgewählt.
http://www.strangenessandcharms.blogspot.de/2012/07/win-blog-presentation.html
lg
dahi
Porkkanakakku on yksi suosikeistani, mutta ise en ole ikinä onnistunut saamaan siitä täydellisen makuista. Joko siitä tulee liian makeaa, kuivaa tai muuten vain oudon makuista. Mutta kyllähän herkut silti aina syotyä tulee :)
ReplyDeleteHi Sophia
ReplyDeleteI am sorry that I have not been around for the last while. but I have my Mum staying with me at the moment and feel guilty if I don't give her my time and so haven't been on the computer much.
Hope all is well with you.
I will have so much catching up to do
when Mum goes home that it will take me until Christmas
to get through all the posts I have missed!
Have a lovely weekend.
x Fiona
Looks nice as usual Sofia, how nice that you made the marsipan carrots yourself. Could you send me the recipe if you have the time and if it is in english? Hope you're settled again. Bye dear friend. lynda.
ReplyDeleteIhana blogi! Ja tosi hyvän näkönen kakku! Voitko laittaa reseptinki? :)
ReplyDeletehttp://cupidjazmine.blogspot.com
Liebe Sofia,
ReplyDeleteherzlichen Dank für Deinen Besuch! Es freut mich so, dass es Dir bei mir gefällt :)
Der Kuchen ist einfach toll und ich hätte bitte so gern das Rezept!!!
Hab eine wundervolle Woche
Ivonne