Wednesday, October 3, 2012

Me and Condoleezza

Minulla ja Condoleezza Ricellä on jotakin yhteistä, me tykätään nimittäin molemmat aamusporttailusta. Ja eihän se aina ole tykkäämisestä kiinni vaan itsekurista. Condoleezza nousee joka päivä klo 5.30 ja käy aamujuoksulla. Joskus kun aamulla laiskottaa ja ei millään tee mieli lähteä juoksemaan, silloin ajattelen Condoleezzaa, joka käy juoksemassa tai salilla joka säällä ja jopa joka sunnuntai. Silloin nappaan tossut ja lippiksen ja lähden, mars, liikkeelle. Me tehtiin se taas, Condoleezza!

Ihanaa, kun joku henkilö voi antaa inspiraatiopistoksen vuodesta toiseen. Kiitos Condoleezza!


Me and Condoleezza Rice have something in common, we both like running in the early morning hours. It´s not always question about wanting or not, oh no, it´s about discipline. Condoleezza wakes up every morning at 5.30, takes a run or visits the gym. Sometimes in the morning when it´s dark outside, I´m feeling lazy and have nearly skipped the idea of sport, I see Condoleezza in front of me and then I grab my shoes and my cap and off I go. After coming home, I think for myself, we did it again, Condoleezza!

It´s simply fantastic, that one person can give you inspiration, year after year. Thank you Mrs Rice!
Running or any kind of sport should be like brushing your teeth, a daily routine, it should happen from itself.
Keep moving!

8 comments:

 1. Hi Sofia - this post would certainly be loved by my daughters Aïda and Sofia. They are very sporty and go nearly all days in a fitness center training!
  Me, for my side, I go a lot walk with my two dogs. They cost me a lot of training!
  So, let's keep moving and be sporty. Have a nice day, hug Barbara

  ReplyDelete
 2. duktig syster! jag springer på konstutställningar och igår blev det
  galaföreställning av filmen
  Hypnotisören med mingel efteråt på Sveriges ambassad!


  ReplyDelete
 3. Täällä seurataan myös tiukasti vaaleja. Condoleezza rules;)

  ReplyDelete
 4. Hih, hauska vertaus!
  Ma oon niin masentunut kun mun selkakivut taas pahenivat fysioterapialla kaynneista huolimatta! Lauantaina tosin sain luvan kokeilla juoksua, mutta ei siita mitaan tullut ja nyt hyva etta jotenkuten pystyn kavelemaan. Itkettaa!

  ReplyDelete
 5. VOI, mistä saisin sellaisen inspiraation liikuntaan, joka kertakaikkiaan tepsisi minuun...Minä tässä vain katselen vesi kielellä kaikkia herkkuja, joita sinulla on edellisissä päivityksissäsi, ne kyllä inspiroivat minua... :)

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!