Tuesday, October 16, 2012

Obama and Mini ipod

Presidentti Obama siellä aamu-uutisissa niin raikkaana ja elinvoimaisena puhuu, ajattelin äsken itsekseni, että hän taitaakin olla juoksumiehiä. Pitkä ja jäntevä, kroppa kuin luotu juoksemaan. Vaikka kaiken tyyppiset kropat ovat luotu juoksemaan, muistakaa tämä!


Eiliset lumet ovat sulaneet ja nyt Sofia lähtee pitkälle lenkille uusi ipod taskussa. Tässä todella "mini mini vekottimessa" on kaikkea kivaa, oma fitness toiminta ja eilen laitoin itselleni yli tunnin mittaisen juoksumusalistan, kaikkea mystistä ja vauhdikasta Enigmasta Bollywood- musiikkiin, nyt ei tarvitse pysähtyä räpläämään vekotinta. Tänään onkin luvattu taas yli 20 astetta ja aurinkoa.

Kuppi vihreää teetä ja magnesiumia, sitten mä lähden!


Obama´s having a speach on good morning tv, looking very youthful and vital, and then I think to myself, that he must be a runner, his body´s strong and slim, like made for running. Although all body types are made for running, let us not forget this fact!

Snow from yesterday has melted during the night, so Sofia is taking her new "mini mini ipod" for a test run. A nice small gadget, also with a fitness function. Did a new "on-the-go list" including music from Enigma to Bollywood music to keep my feet in motion. For today they promised sun and  20 degrees.

A cup of green tea and magnesium bubble and then I´ll leave!


Ja tässä tämän hetken parasta juoksumusaa Sofian kuumalta listalta:
One of the best beats for runners from Sofia´s hot list:
2 comments:

  1. Sain taas Sofia-inspiksiä - ja menen kokeilemaan jos saisin ladattua jotain kivaa kuntoproggista myös omaan i-koneeseeni;), musiikin lisäksi. Terkut viikolle! Ja kiitos taas kommenteista. Tykkään.

    ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!