Friday, November 2, 2012

101

Viimeinen piipahdus Pariisiin ja se on tietenkin sunnuntaikävely Champs Elyseellä. Satoja ellei tuhansia ihmisiä liikkeellä. Isoja kauppoja isolle ja pienelle kukkarolle. Kahvikupin hinta taivaissa. Sofia tykkää kyllä enemmän niistä pikkukujista, joiden kuppiloissa on pienet kuluneet pöydät, kynttilät nurkissa ja happy hour joka päivä klo 16-20 ja sellainen ihanan rento meininki.
We go back to Paris for the last time and take a Sunday walk on the famous and long Champs Elysees. Hundred or even thousands of people walking up and down. Shops for both fat and thin wallets. Have to pay a ridiculous sum for a cup of coffee and have enormous luck to catch a free table. Sofia prefers those cosy small side streets a little bit "outside", where the brasseries have happy hour every day of the week from 4-8 pm in a joyful, relaxed atmosphere.
Au revoir Paris!7 comments:

 1. Kikar in för att önska dej en fin fin helg
  Kramen Erica

  ReplyDelete
 2. Vaikka olen niin omillani safareilla, niin kyllä elegantti city-keikka tekisi niin hyvää, kuppilat ja putiikit! Ihania kuvia taas, kiitos Sofia x

  ReplyDelete
 3. Ihana Pariisi! Pitaisi joskus vieda mieskin sinne kaymaan

  ReplyDelete
 4. Ihania, ihania kuvia! Olen käynyt Pariisissa viimeksi joskus lapsena, voi että kun olisi ihana päästä joskus taas. Nyt on vaan vähän pitkä matka :(.

  ReplyDelete
 5. Great photos Sofia.

  I like Paris,
  it's not a city I love
  but I like it.....

  Happy November

  ReplyDelete
 6. Barbara GeorgiadouNovember 7, 2012 at 2:55 PM

  Nice photos!!

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!