Tuesday, November 6, 2012

Vanilla Twists


Ankea, kylmä ja harmaa päivä, kaikki ovat väsyneitä ja lapset menivät jopa ruoan jälkeen levolle, koulu ja ankea ilma väsyttävät. Jotakin täytyi saada piristykseksi, vanilja kierrepullia on mukava leipoa, sormille jumppaa. Kylmää maitoa ja tumman paahtoisen kahvin tuoksu. Johan piristi ja kaikilla hyvä mieli. Pulla on vaan se paras terapiakaveri. Ja niin pehmoinen ja lempeä.
What an ugly, grey day, all of us tired and without energy, even the kids wanted to take a nap after the meal. Started to bake vanilla twists, when I feel bored I bake. Just to give the day a ray of light. Cold milk and fresh brewed coffee. A sweet bun is the best remedy for everything. So soft and understanding.

Welcome! Sofia´s Home Bakery is open!


11 comments:

 1. Huomenta. Täällä sataa räntää, plääh. Nuo näyttää niin hyville, kahvikin olis valmiina mutta miten mä nyt saisin yhden herkun sieltä ?

  ReplyDelete
 2. Tror du att bullen kunde flyga hit till mig just nu, på det vackra fatet, som från Sissis tid...h.Pia

  ReplyDelete
 3. Jeps, Jeps! Parasta terapiaa!! :D

  ReplyDelete
 4. Herkullisia kierteitä. nam. Mä väänsin aamulla parikymmentä double chocolate cupcakesia miehen työpaikalle kun hänellä on tänään synttärit mutten ehtinyt ottaa niistä yhtään kuvaa! Nämä sun ottamat kuvat ovat kyllä upeita!

  ReplyDelete
 5. Nam ja mums! Pitäisiköhän leipoa viikonloppuna...? :)

  ReplyDelete
 6. Ihanat kuvat jälleen kerran! Kyllä Sofialla on selvästi jauhopeukalo oikeassa paikassa. Pitäisköhän tilata lento jo Sofian bakeryyn...

  ReplyDelete
 7. Ihania! Tuliko näihin siis vaniljatäyte? Ja jos, niin miten teit sen :)?

  ReplyDelete
 8. Ihanilta nayttaa!!
  Olisiko ohjetta?Olen kokeillut sun reseptillasi seka sita kalaa uunissa ja omppupiirasta ja hyvia tuli kummallakin kerralla.Perhekin tykkasi.Kiitti ihanasta kauniista blogistasi ,jota on ilo lukea ja josta saan inspiraatioita elamaani!!
  Asun myos ulkomailla ja moni asia on aika tuttua...
  Pariisin kuvatkin olivat aivan ihania,Pariisi on mun suosikkikaupunki (yksi niista)!
  t.Tulppaanimamma
  ps.olen myos " kannuaddikti" kuten sinakin(ja Napoleon)

  ReplyDelete
 9. Oi miten ihanasti kirjoitat ja annat minulle auringonpaistetta tänne vuorille iloinen Tulppaanimamma! Kiva kun kokeilet näitä reseptejä ja lisää on tulossa! Nytkin on kiva omenamurukakku uunissa! Näin me ulkosuomalaiset naiset eletään päivästä toiseen. Kiva kun kirjoitit ja kirjoita taas kun siltä sydämmessäsi tuntuu.

  Halauksin, Sofia.

  ReplyDelete


 10. Thank you for the fantastic article. The place else
  could anyone get that kind of info in such a perfect means
  of writing? I have a presentation next week, and I am at
  the search for such information.

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!