Tuesday, November 13, 2012

Getting rid of Something

Me looking tired after the small operation in the early morning

Iso puudutuspiikki, veitsi, verta, sideharsoa, lankaa ja kiinni ommellaan. Kumma kyllä en tuntenut yhtään mitään. Makasin vaan ja katselin kirkasta lamppua kasvojeni yllä ja näin mielessäni lasten hymyilevät silmät. Sinne se häipyi, luomi, joka on vuosien mittaan kasvanut niin, että lopulta häiritsi. Nyt ollaan sitten laastari ja tikit naamassa viikon verran. Muistan kun Sarah Jessica Parkerilta poistettiin se tunnettu luomi, hän halusi pitkän ajan liimata luomen takaisin paikalleen, koska kavot näyttivätkin yhtäkkiä erilaisilta.

Big injection, scalpel, blood and gauze, sewing and plaster. My birthmark was getting bigger and bigger and I decided to get rid of it. I didn´t feel anything, I just stared at the bright lamp over my face and imagined my kids smiling faces. Now it´s gone and I have to wear a plaster and the stitch for a week. I can still remember when Sarah Jessica Parker got rid of her famous birthmark on her chin, she wanted to put it back with glue, because her face was suddenly different.


8 comments:

 1. Oh, dear Sofia - hope you go better quickly and that it is nothing of very dangerous! Wishing you a good restablishment! Hug, Barbara

  ReplyDelete
 2. Paranehan pian, saattaa kasvot varmaan vähän aikaa näyttää erilaisilta ilman luomea ;)

  ReplyDelete
 3. Hope you have a quick recovery

  Fiona

  ReplyDelete
 4. Tuttu tunne, minulta on kasvoista leikattu jo 3 luomea ja taas pukkaa uutta toiselle puolelle leukaa. Ikävintä niissä on juuri se, että ne kasvavat ja häiritsevät todella paljon. Viimeksi lääkäri ensin kieltäytyi leikkaamasta, koska sanoi että leikkauksesta jää isompi arpi. Kun näytin herrralle jo leikattuja, hän huomasi, että arvet ovat häipyneet tosi hyvin ajan kanssa. Äkkiä siihen tottuu ja kohta et muista enää koko luomea :)Pikaista paranemista.

  ReplyDelete
 5. Pikaista paranemista, varmasti vie hetken totutella peilikuvaan.

  ReplyDelete
 6. Minäkin toivon sinulle pikaista paranemista.

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!