Tuesday, December 4, 2012

Coffee with Fifi

Ihana pieni kahvihetki Fifi O´Neillin kirjan parissa, romanttisia kuvia katsellen, vanhoja taloja Amerikan preerioilla, maissipeltoja, hevosia ja biisoneita, kuivatut hortensiat kannuissa sekä hempeäntyylisiä tyynyjä. Pieniä kertomuksia perheistä, jotka ovat löytäneet onnen ja rauhan sekä rakkaan kodin keskellä preeriaa.

Kirjassa vieraillaan perheiden kotona ja ihmetellään miten nämä ihmiset rennosti sekoittavat eri sisustustyylejä. Romanttista ja vanhaa mutta harvemmin jotakin modernia. Fifikin vilauttaa kuvia pienestä "vajastaan", jonka hän on kunnostanut pieneksi "rentoutumismajaksi".
A small, sunny coffee break enjoying Fifi O´Neill´s book about homes on the American prairies. Small stories about families who have found a new way of living and a beautiful home in the middle of endless corn fields, cows and horses. Very romantic, soft and light. Dried hydrangeas and old jugs, pretty cushions. We even get a chance to take a look at Fifi´s old shed, which she has renovated and decorated in her famous style.
Fifi

A little bit of Fifi in my bedroom. Jug and washing bowl from England.7 comments:

 1. RRRRakastan tuollaisia kirjoja, noita viehättäviä koteja ja kuvia <3 Niistä ammentaa mieletöntä fiilistä ja kauneutta..
  Ihanaa tiistai-iltaa sinne, taas näyttää niin hyvältä tuo kakku kaffeineen :))

  ReplyDelete
 2. Ihana rauhallinen kahvihetki. Hyvää syötävää, kahvia ja mielenkiintoista lukemista - sitä yhdistelmää ei voita melkein mikään! :)

  ReplyDelete
 3. Låter som en härlig bok.
  Önskar dej en fin fortsättning på kvällen.
  Krameli kram Erica

  ReplyDelete
 4. Vaikkei maalaisromanttinen olekaan ominta tyyliäni, niin alkoi kiehtoa tuo kirja. Ajoimme juuri viime viikolla Arizonassa ja meitä kiehtoivat kovasti kaikki ne hökkelit keskellä ei mitään. Vaikka epäilen, että ei niistä olisi tuollaisia juttuja kuitenkaan löytynyt ;).

  ReplyDelete
 5. Rupean just nyt metsästämään tota kirjaa! Kiitos vinkistä<3

  ReplyDelete
 6. Romantiikkaa, tunnelmaa, ja upeita kuvia. Taas. Mukavaa viikonloppua! x

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!