Sunday, February 10, 2013

A Sick Girl

Oksennustauti. Kuumetta ja kurkkukipua. Siinä tämän viikonlopun ainekset. Pikkutyttö peiton alla. Luettu ollaan, kaikki lapsuuden rakkaimmat kirjat. Kaksi tai kolme kertaa läpi. Syöty Brezeleitä ja juotu keltaista Fantaa.
Small girl under the blanket. Gastric flu including womiting, fever and a sore throat. These were the ingredients for this weekend. We have been reading books, all those beloved fairy tales from the early childhood. Over and over again. Been drinking Fanta and trying to eat Brezel.

Jippiii...signs of rapid recovery!


                        If you are sick or feeling that the nasty flu is on its way...take care!11 comments:

 1. Pikaista paranemista.

  ReplyDelete
 2. Voi pientä potilasta - toivottavasti siellä voidaan jo paremmin :)

  ReplyDelete
 3. Toivottavasti pikku potilas on jo paranemaan päin!

  Anna tykkää myös noista brezeleistä, Tosin niitä täytyy hänelle hakea Lidlistä. Hollannista saa leipomosta saman näköisiä mutta ne ovat sellaisia sokeripäällysteisiä joten ne eivät kelpaa...

  ReplyDelete
 4. Voi ei, oksentaminen on kyllä jotain niin järkyttävää. Toivon todellakin, että me säästyneet siltä tänä vuonna, viime vuonna kun sairastelimme sen useamman kerran.

  Minulla on muuten kipeänä aina ikävä suomalaista Jaffaa, jotenkin Fanta vain on aivan liian makeaa. Pikaista paranemista pikkuneidille!

  ReplyDelete
 5. Voi toista! :( Pikaista paranemista!

  ReplyDelete
 6. Lapsuudesta tuttu ja niin ihana kirja tuo mitä tyttönen ensimmäisessä kuvassa lukee. Haluan tuon myös meidän tytöllemme hankkia kunhan tästä vähän vielä kasvaa. Teidän pienelle potilaalle pikaista paranemista!

  ReplyDelete
 7. Voi harmi, täälläkin sairastellaan jo viidettä päivää, pöh. Huomenna varmaan on pakko mennä lääkäriin, sillä tämä flunssa ei taida levolla talttua. Tuntuu, että koko koulu sairastaa. Toivon mukaan teillä helpottaa jo, mukavaa alkavaa viikkoa!

  ReplyDelete
 8. Voi harmi, kun tyttö kipeänä!
  Mun tyttö (21v) tuli eilen kotiin sairastamaan. Kuumetta 40, ja kamala yskä. Varmaan kivempi sairastaa koti-kotona, kuin yksikseen omalla asunnolla.

  Pikaista paranemista teillepäin!

  ReplyDelete
 9. Iiks, tuo on niin ihana kirja! Hankin sen myös tyttärelle, mutta hän ei sitten uskaltanutkaan lukea sitä. Oli pelottavia kuvia.

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!