Tuesday, February 5, 2013

Apple Cake a la Austria

Itävaltalaiset laittavat melkein jokaiseen kakkuun raastettua sitruunan kuorta. Tämän kakun pyöräytin tänään rivakasti, kun sattumalta silmiini osui tämä helppo resepti, joka koristi vaniljasokeripussin takapuolta. Ulkona karmean harmaa loskakeli, jotakin kivaa tähän päivään piti taikoa. Pohjaan tulee paljon voita, eli yksi pala riittää jäätelön kera mainiosti.
Austrians put in nearly every cake grated lemon zest. This easy and quick recipe I found on the back side of a vanilla sugar package. I hade to come up with something nice on this extreeemely grey and wet day! There´s a lot of butter in this cake so one slice will do.

Apple Cake a la Austria

200g butter
200g sugar
1 tsp vanilla sugar
grated zest of one lemon (mix everything until fluffy and white)

Add:
200g flour
1 tsp baking powder

On the top:
4 apples
sugar and cinnamon

200 degrees/ 400F  45 minutes.


12 comments:

  1. Den ser god ut :)
    Tror jag skall pröva den nån dag.
    Ha det så bra vännen
    Kram Erica

    ReplyDelete
  2. Sinulla on aina niin herkullisia kuvia! Pelottaa, että takapuoli leviää pelkästä katselusta. :D

    ReplyDelete
  3. oh it looks delicious.... I love apple pie, cake, whichever, it's so good.

    ReplyDelete
  4. Tuota voisi ihan testata, vaikka jo huomenissa aineksetkin löytyis kaapista.

    ReplyDelete
  5. Voi kun näyttää NIIN hyvältä.

    ReplyDelete
  6. Tosi herkullisen näköistä:P...ja makuista. Meillä oli tänään myös omenapiirakkaa, kiitos ohjeesta:)

    ReplyDelete
  7. That looks fantastic will try it sometimes next week/)
    Would you like to follow each other ?:) let me know, www.olivains.com
    X

    ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!