Wednesday, May 22, 2013

If You Believe


Uskotko suojelusenkeleihin? Sama se uskotko tai et, siellä se valoihminen takanasi aina kulkee. Yksin ei ole olla koskaan, ei edes yöllä. Kun oikein kuuntelee ja haluaa kuunnella, enkeli viestittää monta asiaa päivän aikana. Jos tiedät attä poikasi tarvitsee voimia tiettyä koetta varten niin pyydä omaa suojelusenkeliäsi viestittämään poikasi suojelusenkelille pyyntösi. Sinua kuunnellaan aina.

Luen tällä hetkellä Lorna Byrnen toista kirjaa enkeleistä "Portaat taivaaseen". Lorna kertoo kirjassaan että suojelusenkelilläsi on nimi josta sovittiin ennenkuin synnyit tähän maailmaan. Nimen unohtaa vanhetessa, mutta se voi olla vaikka lapsuudesta asti ihannoima nimi. Minun lempparinimi on lapsuudesta asti aina ollut Daisy, siksi puhun Daisylle kun mieltäni painaa, joko sanoin tai ajatuksin.


Do you believe in guardian angels? It doesn´t matter whether you believe or not, your angel is always three steps behind you. You´re never alone, not even in the darkest hours of the night. If you listen and you are willing to listen you can receive messages from your angel every day. If you need help or strength just reach out and ask for it. Someone is always listening.

At the moment I´m reading Lorna Byrne´s second book "Stairways to heaven". Lorna is telling in her book that every guardian angel has a name that was given before you were born into this world. As time goes by, we tend to forget the name, but it can be a name you were fond of since your childhood, like for me, I´ve always liked the name Daisy, so I turn to Daisy if I have something troubling my mind.


12 comments:

 1. Uskon! Oon lukenut Lornan ensimmäisen enkelikirjan - se teki tosi suuren vaikutuksen... ihana kirja, tosi vaikuttava lukukokemus :)

  ReplyDelete
 2. Kyllä varmasti jonkinlainen suojelusenkeli on ainakin välillä ollut itsen tai läheisten mukana...

  ReplyDelete
 3. Uskon kyllä, ja tiedän perheen suojelusenkeleiden joutuneen muutamia kertoja töihinkin :) Luin Lornan kaksi ensimmäistä kirjaa helmi-maaliskuussa (niistä on yksi postauskin).

  ReplyDelete
 4. Nama kirjat on listalla ostettaviksi, kiinnostaa todella paljon! Voi kylla jokainen tarvitsee oman suojelusenkelinsa.

  ReplyDelete
 5. Uskon enkeleihin ja pyydän niiltä apua. Joskus tunne enkelin sipaisun ja tunnen etten ole yksin.Tiedän ihmisiä jotka ovat nähneet enkelin....Sinun aiheet niin ihanan monipuolisia täällä blogissasi, kiitos! -Anne

  ReplyDelete
 6. Minkä maalainen tämä kirjailija on, elikkä millä kielellä pitäisi lukea? Kiinnostaisi kyllä todella!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Irlantilainen, ihanan nainen, on kirjoittanut jo 3 kirjaa! Lue ihmeessä! Olen lukenut ruotsiksi ja suomeksi.Saa varmaan kaikista kirjakaupoista! Hänellä myös kiva kotisivu. Terveisin, Sofia.

   Delete
  2. Kaikki tyttären nuket ja pehmolelut ovat nimeltään Lena :-). Todella kiinnostava teema, aion kyllä hankkia ne kirjat, katsotaan sitten millä kielellä... X-P

   Delete
 7. Uskon enkeleihin ja lukenut aiheesta melkoisen paljon. En muista olenko just tämän kirjailijan kirjoja lukenut joten täytyy tarkistaa. Mukavaa toukokuuta sinulle:) Toivotaan että tämä ilma tästä vielä paranee!

  ReplyDelete
 8. hi my dear!

  would you want to follow each other?

  and i wanted to invite you to participate in my new giveaway!
  you can win a steve madden bag in neon green:
  strangeness-and-charms.com/2013/05/giveaway-stylefruits.html

  also check out my blogpresentation campaign:
  strangeness-and-charms.com/2013/05/the-best-of-blogs-june.html

  x
  dahi ♥

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!