Friday, May 24, 2013

Let´s Clean the Place!!

Tänään ei puhuta kakuista, kirjoista tai juoksemisesta, ei tytöt! Tänäänhän on perjantai ja se traditionaalinen siivouspäivä, kyllä vaan, tänään siivotaan ja laitetaan viikonlopuksi paikat kiiltämään!! Onko olemassa jotakin parempaa kuin puhtaalta tuoksuva koti? Tulla kotiin puhtaaseen, siistiin kotiin.

Siivoaminen on ihan mukavaa ja leppoisaa kun on toimivia moppeja, ämpäriä, liinoja ja spraypulloja. Vileda, siivousvempaiden aatelia, on tuonut markkinoille uuden 1-2 Spray siivousmopin, joka sopii hänelle, jolla ei ole aikaa eikä kummemin tykkää siivoamisesta. Tätä moppia ei tarvitse veteen upottaa ja vääntää, mopin sisäinen puhdistusneste suihkutetaan painamalla vipua. Helppoa, nopeaa ja vaivatonta.

Sopii hyvin tilanteisiin kun punaviini- tai energiadrinkkilasista tippuu pari pisaraa lattialle. Moppi kaapista esille, yksi suihkaisu ja tahrat ovat historiaa. Ajatelkaapa kissaraukkoja (tai pikkulapsia) jotka nuolevat lattiasta kaikki tahrat ja niille voi vaikka käydä näin (katsokaa alla olevaa good mood videota perjantain kunniaksi):


Girls, let´s talk about cleaning! As we all know that Friday is the traditional cleaning day of the week. Is there anything better than coming home to a clean home? We all know that cleaning can be fun if you have well functioning equipments.Vileda has come up with a new easy 1-2 Spray mop in order to make every day life easier. No big, heavy buckets filled with water, no draining and drying, just pull the trigger on the mop and the liquid will come out. Always ready to start, convenient and quick.

2 comments:

  1. Samaa hommaa on täälläkin tiedossa tänään;) Tosin en pääse siistiin kotiin kun olen töissä ihan normisti, mutta illalla siitä on kiva nautiskella kun on paikat jonkin aikaa järjestyksessä ja murut poissa lattioilta. Huom tuo jonkin aikaa, meillä ne kaksi söpöliiniä saavat hetkessä kaaoksen aikaiseksi:D

    Ihanaa leppoisaa viikonloppua Sofialle ja koko poppoolle<3

    ReplyDelete
  2. Ulkoistin siivouksen päivä pari sitten jälkikasvulle, eli pääsen tällä viikolla helpolla :)

    ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!