Sunday, August 25, 2013

Pleisen Hütte

Kun elokuu lähestyy loppuaan niin vuoden paras aika vuoristovaelluksille alkaa. Viime viikolla tehtiin pitkä ja aika rasittava vaellus Karwendel vuoristossa, joka oli monen tunnin vaellus ja varsinkin loppupätkä oli jyrkkä. Mutta kun tietää että ylhäällä odottaa ihana pieni talo, jossa voi taas tankata sekä ruoalla että fantastisilla maisemilla, niin kyllä ne pari viimeistä, hikistä kilometriä jaksaa vielä tupruttaa.

Tällä reitillä oli monta suojeluspyhimystä patsaiden muodossa matkan varrella suojelemassa vaeltajia. Minusta tämä on kaunis ja huomaavainen tapa, yksinäisen vaeltajan ei tarvitse tuntea olonsa yksinäiseksi. Jopa ylhäällä hüttenin vieressä oli pikku kappeli rakennettu. Itävallassa uskonto on aina jossain muodossa läsnä.
When August is reaching its end, the best time for mountain hiking starts. Last week we visited Pleisen Hütte in Karwendel, which was a pretty long and at the end an exhausting hike. But you don´t mind when you know that somewhere "up there" you will be rewarded with good food and breathtaking views. The "Hütte" itself was a lovely, typical wooden house decorated with colourful flowers in a traditional way.

There was even a small chapel beside the house. Interesting was that along the way you can see many religious statues in order to guard the hikers. You never feel alone, there´s always a small madonna greeting you around the next corner.Tree like an octopus

Tired feet

A soup to give strength, we still have the whole way back!
Absolutely lovely
8 comments:

 1. Voi kun kaunista, teilla on varmasti upeita vaelluskohteita siella ja myöhastyneet onnittelut 40v.!

  ReplyDelete
 2. Beautiful. The soup looks like my kind of thing!

  ReplyDelete
 3. Ah miten kauniin näköistä! Ja tuo puu on aika mahtavan näköinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olette todella tehneet valtavan urakan vaeltaessanne korkealle huipulle. On hyvä, että suojelusenkeli on aina vierellä ja varsinkin jyrkänteellä. Varmasti on upea olo kun on päässyt huipulle ja kun kuten kuvailit siellä olevasta talosta, jossa maukas ateria nautitaan, sekä kauniit maisemat joita ihailla nauttien!
   Kuvat ovat kyllä mahtavan upeita ja voin vain kuvitella kuinka kauniita ne siellä paikan päällä ovat!

   Delete
 4. Oih, täällä kateellisena katselen noita jylhiä maisemia. Olisi upeaa päästä vaeltamaan tuonne itsekin :)

  ReplyDelete
 5. Onpa ihanat maisemat ja ilma varmasti puhdasta! Tekis niin mieli vaeltamaan...

  ReplyDelete
 6. Kyllä noiden maisemien takia jaksaisi kiivetä! Ja mikäs siinä kun seurakin on ihan parasta:)

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!