Friday, September 20, 2013

Health Inspiration

Kun tätä blogia lukee, niin helposti luulee että me täällä herkutellaan joka päivä, on kakkuja ja kermaisia ruokia, mutta älkää luulko että meillä aina syödään näin! Sofia on aika kurinalainen ja melkein jokaiseen päivään kuuluu juoksulenkki tai zumba ja terveyttä edistäviä ruokia syön melkein joka päivä. Saan hirveästi inspiraatiota terveysblogeista, Raakel Lignellin, Johanna Toftby ja Hanna Partasen blogit ovat mainioita inspisblogeja ja lehdistä tykkään ruotsalaisesta Topphälsa. Kaikkihan sen tietävät että liikunta ja ravinto kävelevät käsi kädessä. Kun liikkuu syö automaattisesti terveellisemmin.

En usko karppaukseen enkä itse pystyisi tähän, mutta voin paremmin kun vähennän leipää ja sokeria. Jokainen tietää mitä itselleen sopii ja jokainen tallustelee sillä omalla polullaan. Tunnen yhden sporttailijan joka aloittaa päivän valkoisella paahtoleivällä ja cokiksella. Mikäs siinä, jokaisella on vapaa valinta. Jokaisella on se "mun juttu" eli ruokia, joita oman terveyden edistämiseksi syö. Tässä ovat minun juttuni:
When you read this blog you easily think that we are eating cakes and having fancy dinners nearly every day, but that´s not the case. Sofia is actually quite strict and nearly every morning I start the day by running and every day I eat something that really nourishes my body in a positive, healthy way. I get a lot of inspiration by reading health blogs and sport magazines, I´m always eager to learn something new concerning healthy life. We all know that sport and healthy nutrition walk hand in hand. Everyone has the choice and each one of us has to walk her own path.

I don´t believe in low carb diet but I feel better when I leave out white bread and sugar. I know a very sporty person who starts her day by eating white toast and a glass of coke. Why not? It´s her choice.

These are my choices for each and every day:

                        Puuro, maito ja marjat. Mainio aamupala juoksun jälkeen.
                                       Porridge, milk and berries. A terrific breakfast after the morning run.

                   Lemppari smoothie, jossa runsaasti goji marjoja ja murskattuja pellavansiemeniä.
                                             Favourite smoothie with goji berries and crushed flaxseed.

Kaksi litraa vihreetä teetä joka ikinen päivä. Omega 3 kapselit ja magnesium poretabletti.
                               Two litres green tea every day, omega 3 capsules and magnesium fizzy tablet.


PS. Muuten H&M Sport-mallisto on loistava ja laatu on sama kuin kalliissa merkeissä, hakekaa inspiraatiota ja pukekaa iloinen neontoppi tai pusakka päälle ja baanalle liikkumaan! Endorfiini on se paras onnenpilleri!

By the way H&M Sport has nice sport wear like colourful tops and jackets for a reasonable price and quality is quite good, go and get some inspiration and off you go! Endorphines are the best pills for happiness!


14 comments:

 1. Täysin samaa mieltä. Käytän myös H&M Sport mallistoa ja hyvin kestävät jatkuvan käytön ja pesun. Kivaa viikonloppua, Sofia :)

  ReplyDelete
 2. kauniita kuvia. Tekekeekö sun kamera nää vai joku kuvanmuokkausohjelma?

  ReplyDelete
 3. Onpas herkkuja ja terveellisiä sellaisia. Olen itsekin ihastunut smoothieihin, hyvä ja terveellinen välipala.

  ReplyDelete
 4. Kiitos Sofia kun tsemppaat meitä kaikkia! Toi puuro ja marjat on kyllä ihana yhdistelmä, suosittu meilläkin.

  ReplyDelete
 5. Totta, jokaisella on se oma juttunsa. Minakin juon paljon smootheja (meilla mies tekee joka aamu). Ihailtavan paljon juot vihreaa teeta! :)

  ReplyDelete
 6. Minäkin luen noita blogeja..positiivisia ja tsemppaavia.Kuin myös tämä sinun blogi <3 Olen kanssasi samaa mieltä:sopivassa suhteessa herkkuja,terveellistä ruokaa ja liikuntaa..ja ehdottomasti positiivinen mieli. Kauniita kuvia,näyttää herkulliselta.Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 7. Puuro kuuluu myös minun aamuihini :) Kun syö päivittäin terveellisesti niin voi väillä herkutella.

  ReplyDelete
 8. Puuroa syödään täälläkin lähes joka aamu kera marjojen ja raejuuston. Niin hyvää ja ikinä ei kyllästytä. Lukuunottamatta Pikkuneitiä. ;)

  ReplyDelete
 9. Ihania kuvia, Sofia! Tiesinhän mä että sä syöt terveellisesti ja liikut, vaikka teetkin ihania herkkuja aina välillä. Harmittaa, kun itse jouduin jättämään puuron ja actimellit pois, eivät vaan sovi mun vatsalle.

  ReplyDelete
 10. Sofia, blogissani on sinulle haaste...

  ReplyDelete
 11. Hyvä ja hieno postaus sinulta kirjoituksineen sekä kuvineen, niinkuin aina!
  Hyvä ruoka parempi mieli, sekä liikuntaa jokaisen päivään satoi tai paistoi.
  Lisäksi kauniit ajatukset, saa hymyn huulille ja mikä ilo on tuottaa toisille hyvää mieltä.

  ReplyDelete
 12. Hyvältä näyttää!

  Ihmettelin miksei sun blogi päivity ollenkaan mutta olihan se vaikka ei mun listalla ollut päivittynyt! Jostain syystä näin on ollut koko kesän ja syksyn. Täytyy nyt kokeilla tuon readersin kautta josko toimisi. Mukavaa syksyn alkua sinne Alppimaisemiin!

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!