Monday, June 2, 2014

Flowers, Hats and Fairies


Kukkien ja puutarhojen ystävät voivat nauttia ja hake inspiraatiota Innsbruckin jokavuotisista kukkapäivistä ja täällä tosiaan voi tankata kukkaenergiaa ja nauttia leppoisasta tunnelmasta. Ihan kuin kävisi pienillä kukkamessuilla. Pari kasvia lähti mukaan, posliinikulho ja suloiset keittiöpyyhkeet. Hattua teki mieli, mutta mitäs sellaisella tekisi, kun kutsua ei ikinä Hollannin Maximan pippaloihin tule. Ja kyllä tuollasta puutarhakeijuakin teki mieli, mutta melkein sata euroa oli minusta vain ihan liikaa. Mutta mukavaa oli silti ja varmasti käydään ensi vuonna taas.

This is the place for all flower and garden friends to visit, the small event in Innsbruck up in the mountain at Igls, the Garden Days in the end of May. Feels like visiting a small flower fair. Nice, harmonic atmosphere. I could have bought a lovely hat but I think the invitation to Maxima´s cocktail party will never come so I just bought some plants, porcelain and some sweet kitchen cloths. A garden fairy would have been nice, but nearly hundred euros for it couldn´t get my wallet to open. But still a lovely event that really gives a garden girl´s lips a smile.
                 
                   Have a good day all flower fans and don´t forget to take care of your garden!5 comments:

 1. Kukkaenergiaa ja väriloistoa, miten ihana latauspäivä. Alemman kuvan hattu olisi juuri sinulle sopiva... näytät upealta :)

  ReplyDelete
 2. Upeita kuvia ja upeat naiset ! Kukkakuvat myös hienoja - erityisesti tykkään noista kukista peltipurkissa ja paistinpannussa :)

  ReplyDelete
 3. Ihania kukkia, ostin samantyylisen hatun viime viikolla kasvohoidon jalkeen, hoitaja pelotteli sen verran auringon vaikutuksilla ihooni ja kertoili muutaman faktan skandinaavi-ihon vanhenemisesta Turkin auringon alla...huoh, lierihattu lahti seuraavana paivana markkinoilta mukaan.

  ReplyDelete
 4. Kaikki kaunista:kukat ja naiset hattuineen! Varmasti kiva ja piristävä tapahtuma..

  ReplyDelete
 5. Oi oi, kyllä olisi ollut vaikeaa valita noista ihanista astioista, minkä olisi valinnut! Hatuista puhumattakaan;) Kyllä on upeat ladyt<3

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!