Thursday, January 3, 2013

Khaled and Sarah

Liian kauan ollaan odotettu Khaled Hosseinin kolmatta kirjaa ja nyt vihdoinkin keväällä ilmestyy "And the mountains echoed", kolmas henkeäsalpaava ja koskettava tarina Afghanistanista. Nämä Hosseinin kirjat ovat kuin kultakimpaleita kirjahyllyssä. Sellaisia karuja mutta silti kauniita tarinoita. Khaledin kirjoittamat tarinat ovat aikuisten satuja, mutta hyvin realistisia sellaisia.

Jos et ole vielä lukenut "Leijapoikaa" tai "Tuhat loistavaa aurinkoa" niin kipin kapin kirjakauppaan. Ja kyllä mieskin on kultakimpale, joka tekee kirjoista vielä mielenkiintoisempia.
We have been waiting far too long for Khaled Hosseini´s third book "And the mountains echoed", another thrilling, stunning and touching story taking place in his former home country Afghanistan. If you haven´t read his books "The kite runner" or "Thousand splendid suns", I suggest you should.


Ja yhtä kauan ollaan odotettu Sarah Brightmanin uutta studioalbumia, joka ilmestyy myös keväällä, "The dream chaser", Sarah laulaa avaruudesta ja laulaakin meidät kaikki tähtiin ja kaukaisiin galaxeihin ihanalla äänellään.
And we have been waiting far too long for Sarah Brightman´s new studioalbum "The dream chaser" which is to be released also this spring. Space is the main theme for this album and surely she will sing us to the moon, stars and far away galaxies.Looking forward to spring when I can finally have these two masterpieces in my hands.


5 comments:

 1. Kiitos kirjavinkkauksista, haeskelenkin parhaillaan mielekästä lukemista, joten kirjastoon/kirjakauppaan siis!
  Sarah on munkin mieleen... mikä ääni, wow!
  Ihanaa loppuviikkoa sinne Alppien katveeseen :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos vinkistä, minäkin olen Khaled Hosseini fani, molemmat kirjat olivat huippuhyviä. Eikä huono ole S. Brightman, joten enköhän kuuntele sitä myös kevään mittaan.

  ReplyDelete
 3. Jess! uusin Hosseini on Pakko saada. Hänen tapansa kirjoittaa on "mykistävä". Something to look forward to! :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos vinkista! Leijapoika on tosin viela lukematta, odottaa hyllyssa vuoroaan.

  ReplyDelete
 5. Minulla on luettavien pinossa tuhat loistavaa aurinkoa. Löysin sen englanninkielisenä pokkarina kirpparilta 50 sentillä. Toivottavasti ehdin joskus lukea.

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!