Saturday, December 28, 2013

Maybe the Sweetest Christkindlmarkt

Minusta adventtiaika voittaa itse jouluaaton mennen tullen. Jouluaatossa on jotakin surullista, parissa tunnissa kaikki on ohi, jäljelle jää vain kasa likaisia lautasia, laseja ja ruttuista pakettipaperia. Adventtiajassa on taas kuplivaa odotusta, nautintoa, rauhaa, salaisuuksia ja valmisteluja. Ja adventtiajassa on ne suloiset joulumarkkinat, joihin voi piipahtaa vaikka sata kertaa ennen joulua. Innsbruckin joulumarkkina on minun lemppari kautta aikojen. En vaan voi kyllästyä, vaikka tiedänkin jo missä nurkassa on mikäkin hahmo tai koju. Nauttikaa näistä viimeisistä joulukuvista. Kohta tulppaanit jo koristavat kodin nurkkia ja tuovat lupauksen keväästä.
I like the advent time more than the actual Christmas Eve. There´s something sad about Christmas Eve, in a couple of hours the whole feast is over and all what you have left are dirty plates and glasses, present paper in every corner. Advent is full of hope, secrets, preparations, waiting and sparkling joy. Visiting the "Christkindlmarkt" is one of the joys. I can´t get enough of Innsbruck´s "Christkindlmarkt", even if we go there every year, several times. Let us enjoy these last images of Christmas and then we will turn the page and find something new.

Swarovski´s futuristic Christmas tree

9 comments:

 1. I agree with you about Advent and I love your photos! :) Enjoy the holidays!

  ReplyDelete
 2. Ihan totta! Samaa mieltä olen sun kanssa Sofia :) Adventtiaika on ihanaa, sitten kaikki on yhtäkkiä ohi... parissa päivässä viimeistään. Sitten ei olekaan tietoa enää mistään kauniista ja kiireettömästä käyskentelystä jouluisessa tunnelmassa, kun ihmiset rynnivät henki hieverissä alennusmyynteihin.
  Ihania kuvia, tuolla siellä tosiaan osataan loihtia joulun tunnelma :)

  ReplyDelete
 3. Hi Sofia,
  Very beautiful photos

  Enjoy the holidays!

  Love

  ReplyDelete
 4. Hei Sofia! Enpä ole ennen ajatellut, mutta kieltämättä Adventtiajassa on taikansa. Ihania ja tunnelmallisia kuvia joulumarkknoista sieltä Alppien keskeltä. Iloa ja valoa vuoden viimeisiin päiviin!

  ReplyDelete
 5. It is lovely indeed, such pretty sight

  ReplyDelete
 6. Nuo vuoret kaupungin taustalla ovat niin sykäyttävät. Ja viimeisen kuvan "kristallikruunu"... vau!

  ReplyDelete
 7. Kyllä on ihanan valoisaa ja rauhoittavaa näkymää. Ja mikä parasta, niin siistiä ja hyvällä maulla laitettua.

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!