Monday, March 12, 2012

Monday Zumba

Minuunkin on iskenyt Zumba kuume ja olen jäänyt koukkuun. Täytyy vaan myöntää. Odotan innolla maanantai-iltaa kun pakkaan tossut ja juomapullon reppuun ja on aika tepastella tunnille. Zumba on hauskaa ja tunti menee niin nopeasti että voisi vetää toisen tunnin heti siihen perään.

Sitten kotimatkalla kävelen keskustan läpi ja katselen pimeässä kun hotelleissa ihmiset nauttivat illallista kynttilän valossa. Kotona minua odottaa ihana, paksu, pinkki smoothie ja kannullinen vihreää teetä. Ihana maanantai-ilta.                                          

                                                           


Girls, I have to admit, I have become a Zumba fan. I´m waiting for Monday evening when I can finally put my bottle and sport shoes in my rucksack and walk to the class. Zumba is fun and one hour feels like ten minutes. You could easily take another hour without even noticing.

On my way home I pass the center of our village and I watch people having dinner in candle light in all those fancy hotels knowing that a pink, thick smoothie and a pot of green tea are waiting for me at home. Sofia´s Monday evening.  

                                             
                                                         

6 comments:

 1. Zumpaa en ole (vielä) kokeillut, mutta nyt alkoi tehdä mieli pirtelöä... :P

  ReplyDelete
 2. Zumbaan tosiaan jää koukkuun! Pitäisikin palata tunnille, en ole ollut sitten viime syksyn kun raskausmaha alkoi painamaan liikaa, ja nyt se koukuttava tunne pitää hakea uudestaan... :)

  ReplyDelete
 3. What a great smoothie, wish I was home to make one, yummy!

  ReplyDelete
 4. Wow, Sofia - super! Ich kann mir vorstellen, dass Zumba mega cool ist. Tolle Musik, super Stimmung und Bewegung! Toll! Lg Nicole

  ReplyDelete
 5. Täällä toinen, johon zumbakuume iski jo vuosi sitten! Hihii, ihan mahtava ja TEHOKAS laji! :)

  curiousnoora.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Sinäkin, Brutukseni... Minun kokemukseni oli ihan toista luokkaa:
  http://finnforlife.wordpress.com/2011/10/14/shake-it-baby/

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!