Tuesday, March 19, 2013

Chicken Lovers

Kaikenlaiset kanaruuat ovat olleet kautta aikojen meidän suosikkiruokaa. Vaikka kanaa ei pitäisi syödä liikaa, niin meidän lautasella on kanaa ehkäpä jopa kaksi kertaa viikossa. Aina pehmeetä ja ihanan valkoista, helppoa ja hyvää tuo meidän ystävä Kana. Kanareseptejä minulla on aarrearkussa vaikka millä mitalla, tämä on uusi ja oikein maukas, jonka voi jopa työpäivän jälkeen vaivattomasti helpoista aineksista valmistaa. Kot, Kot!!

All kind of chicken meals have been our absolute favourites throughout the years. Although you shouldn´t eat chicken too often, we usually eat chicken twice a week. Always soft and white, chicken is like a good friend that doesn´t let you down. I have collected many nice chicken recipes during the years and I have them in my sacred recipe box. This is a new one.

Chicken Lover´s Chicken Parma Balsamico

4 chicken breasts, salt and pepper
Parma ham

Fry breasts quickly in a pan. Wrap the breasts in Parma ham.

Sauce:
4 -5 rkl/ tblsp good quality balsamico
3 dl/ 2, 6 cups cream
garlic
Chicken fond ( I take Knorr Chicken Bouillon Pur)

Mix ingrediants above and pour over. Put it in the oven 175 degrees/ 350F for 25-30 minutes. Serve with rice or what you prefer.

10 comments:

  1. Voi, miten näyttää herkulliselta ja ohjekin on selkeä ja yksinkertainen. Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla. Kevätterveisiä sinulle Sofia!

    ReplyDelete
  2. Kuulostaapa mielenkiintoiselta ohjeelta tuon Parma-kinkun takia, pitää kokeilla tätäkin joskus. Kanaruoat ovat yksiä munkin suosikeistani :).

    ReplyDelete
  3. Nam, näyttää kyllä tosi hyvältä!!

    ReplyDelete
  4. Ihanalta näyttää. Täytyypä kokeilla, kiitos! Meillä erityisesti lapset rakastavat kanaruokia:). Mukavaa viikkoa <3.

    ReplyDelete
  5. You are always an inspiration for me!

    ReplyDelete
  6. Hei taas niin ihana näköinen ruoka Sofia!... tiedänkin nyt, mitä meillä viikonloppuna syödään :)

    ReplyDelete
  7. Näyttää herkulliselta. Kanaa syödään meilläkin usein, joten kiva saada tämä uusi resepti. Täytyypä kokeilla:)

    ReplyDelete
  8. Uih... näyttääpä herkulliselta.

    ReplyDelete
  9. Looks very delicious, Sofia.
    Happy weekend to you.
    Heidi

    ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!