Wednesday, September 3, 2014

11


Linnea on aika mutkaton ja onnellinen tytöntyllerö.

Yksitoistavuotiaana Linnuli vielä leikkii multavesisoppa leikkejä tuntitolkulla ulkona mutta silti myös teinimäiset selfiet ja valkoinen kynsilakka kiehtovat. Linnuli rakastaa joka sortin chipsejä ja schnitzeliä ranskalaisten kera. Pöllöt ja pikkulapset ovat sydäntä erityisen lähellä.

Linnulissa kasvaa pieni sisustushullun siemen, huoneessa tyynyt ja torkkupeitto ovat tarkasti valittuja ja aina järjestyksessä, beige ja valkoinen on tällä hetkellä se juttu. Valkoinen orchidea ikkunassa on oltava just siinä asennossa.

Jos jollakin perheenjäsenellä on syntymäpäivä, hän askartelee salaa kauniita kortteja, hakee kauniin runon internetistä, ostaa lahjoja vaikka viimeisillä säästöillään ja nousee aamulla varhain tekemään kauniin aamiaispöydän. Toisen yllättäminen ja onnenhetki on myös hänen onni.

Rakas Linnuli, tänään saat mennä lempiravintolaasi syömään niin paljon schnitzeliä ja pommesia että napa paukkuu.

Linnuli, du är en härlig förpackning. 

Linnea is quite an uncomplicated girl. At the age of 11 she still plays for hours outside, cooking with mud and water. But she also likes taking selfies and white nail polish. Linnea is a salty girl, if you want to make her happy bring her chips or invite her for schnitzel and pommes. Forget about sweets.

She´s taking part in interior design, she´s choosing plaids and cushions for her room, beige and white are the colours for the moment. The white orchid in the window is a must. Loving beautiful things is something that runs in the family.

When someone of us has birthday, she ´s making an effort to make that person happy, cutting and drawing a self made card, choosing a poem, standing up early to decorate the breakfast table. Yor happiness is also her happiness.

Dear Linnea today we invite you to your favourite restaurant, you can eat schnitzel und pommes as much as you like.

Linnuli, you´re one of a kind.8 comments:

 1. Ihana postaus synttäritytöstä! Just ihana ikä... ei enää kovin pieni, muttei vielä kovin isokaan <3

  ReplyDelete
 2. Myöhäiset onnittelut vielä täältäkin<3 Kyllä olette onnekas perhe kun on noin ihana synttärityttö:)

  ReplyDelete
 3. Myöhäiset onnittelut Linnea-tytölle! Ihana postaus syntymäpäiväsankarista. Hän nauttii toisten yllättämisestä... hieno luonne pienellä tytöllä. Ja herkullisen näköinen oli synttärikakku!
  Ihanaa viikonloppua koko perheelle!

  ReplyDelete
 4. Ihana postaus ! Myöhästyneet onnittelut kauniille tyttärellesi <3

  ReplyDelete

Thank you so much! What´s a blog without comments!